Túl tudnátok/tudtatok jutni egy ilyen információn?
A párotok (ő a lány),egy kérdésetekre válaszolva bevallotta nektek,hogy fiatalon megtörtént vele egy buliban hogy egymás után többen is megdugták. Állítása szerint nem volt jó élmény és csak pár percig tartott.
Mit gondolnátok ezután róla? Változna bármiben a véleményetek vele kapcsolatban, és hogyha igen, akkor miben? Leginkább olyanok válaszára lennék kíváncsi aki esetleg voltak hasonló helyzetben- mondjuk fordított nemek esetén is-de mindenkitől szívesen fogadok meglátásokat.
Köszi a válaszokat!

válasza:Nem sok tartása és önbecsülése van, hogy ezt hagyta. Gusztusa viszont annál több. Gondolom még a minimális védekezésre sem gondolt.....
N

válasza:#1
Az fel se merült, hogy esetleg részeg volt, tették valamit az italába? Hogy nem volt olyan állapotban, hogy nemet tudjon mondani? Innentől meg konkrétan nemi erőszak áldozata a kérdező.
Valószínűleg a "nem volt jó élmény" is ezért van.

válasza:

válasza:Hogyha valakiről mindezt már ismerkedés előtt tudom, akkor nem kezdeményeznék.
Ha ismerkedés során derül ki, akkor mindez negatívan befolyásolná a kápcsolatunkat, de ha egyébként minden szuper, közben olyan nővé vált, aki nekem megfelel, akkor folytatnám. Ha viszont már eddig is voltak más dolgok, ami nem szimpatikus, akkor befejezném.

válasza:A prostiknak is vannak gyerekeik. 🤷 Ez nem garancia arra, hogy többet nem vesz részt ilyenben, vagy jobban tisztelné önmagát.
Engem is zavarna ha egy pasas csak úgy random nőket dugdosna mindenféle házi bulikban akár tized magával és gumi nélkül. Az ilyennel nem is maradnék együtt. Nekem ez nem fér bele. Más az értékrendem. És a fiatalság+alkohol nem indok számomra. Tisztelni sem tudok ilyen embereket. Amikor valaki lealacsonyítja ilyen szinten önmagát, az bennem nem képes tiszteletet kiváltani. Felőlem azt csinál mindenki amit akar, beleszólni nem szólnék, de mint társ nem jöhet szóba nálam. Lehet ezért megkövezni, de hazudni nem fogok. Még itt sem.

válasza:Nem azt mondom, hogy ez minden fiatal nővel előfordul, de nem ritka és igazából az érdekelne, hogy mi volt a cél?
Csak ki szerette volna próbálni, mert izgatta?
Akkor nincs gond.
Azért csinálta, mert menő akart lenni?
Hát az elég gáz.
Erőszak?
Gáz, de nem neki.
Nagyjából így gondolom.

válasza:Nem #3. Nem kell inni olyan közegben ahol esély van ilyenre. Egy házibuliban pedig 99% az esély rá. És ha valaki nem képes mértéket tartani a piálásban, akkor ezt lesznek akik kihasználják. Ezért kell mindig észnél lenni.És nem ártana megválogatni, hogy milyen emberekkel veszi körbe magát az illető.
Az megint más ha az első italába tettek valamit, és így vált magatehetetlenné. Az valóban erőszak. De erről nem esett itt szó.

válasza:Most akkor nem értem mi a probléma?
Lefeküdt egyszer két pasival, hűha. 10 évvel ezelőtt szingliként. Szerintem ezt te fújod fel.
Senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Én jelenleg friss méhpempőt eszem reggelente egy kicsit Azóta rendszeres 28 napos a ciklusom. Lehet mellé szedni? Ezen kívül szedek sima vitamint, C és D vitamint illetve folsavat
Kb mar egy eve lattam egy musort a Discovery channel-en, amiben egy ferfi (tobb epizodon keresztul) mutatta be az agyunk kepessegeit es azt, hogy hogyan tudjuk fejleszteni azokat. Sajnos csak az utolso par percre ertem oda es nem tudtam leirni a cimet. (abban az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!