Ha az anya elszívja a lánya barátját?

válasza:

válasza:majd kikaparják egymás szemét, lerendezik egymás között.
Ha a helyes válasz C akkor nincs mit tenni.
"majd kikaparják egymás szemét, lerendezik egymás között."
Nincs veszekedés. Friss kapcsolat volt, amikor a harmadik bevetette magát.

válasza:Akit el lehet lopni azért nem kár.
Akár friss kapcsolat akár nem.

válasza:"Akit el lehet szívni, azért nem kár, annyit is ért az egész kapcsolat."
De még nem voltak komoly érzelmek, nem értitek?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Persze, anya vagyok, mert van 2 gyerekünk, de feleségként fura nem, hogy csak így vagyok be írva neki, nem úgy mint másoknak pl. Édesem, Drágám, Kicsim stb. Szerintetek ez nem fura egy kapcsolatban? ( Kedves kommenteket várok, előre is köszönöm a válaszokat! :) )
Mikor összejöttünk befizettem vadgazdálkodási levelezőre, mert akkor az állatokhoz volt kedve. 1 év után abbahagyta. Szülés után esküdözött, hogy vissza fog fogyni, megkapta a féléves konditerem bérletet. Havi 2-szer jó ha lejárt alibiből. Most a marketing az újabb...
Sziasztok! 🤍 Előre is elnézést kérek, ha hosszú lesz, és szeretném kérni, hogy a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzük. Köszönöm annak, aki végigolvassa. Az én történetem egészen gyerekkorig nyúlik vissza, ott kezdődött a szorongásom. Anyukám és a rokonok...
Pasi (34) nem vezet, nincs autója,de nem ez a lényeg,mert nekem még jogsim sincs. Amikor messzebbre (2-3 km távolság) megy el vásárolni,nem hajlandó velem tömegközlekedni (vagy sétálni),hanem anyukáját hívja el,mert neki van autója. Szóval mi sosem vásárolunk együtt,csak ők.
A kérdés arra vontakozik, amikor nincsenek ott a gyerekek és más is hallja, hogy te apa vagy anyaként vagy szólitva. Ki mit gondol erről?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!