Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az anya elszívja a lánya...

Ha az anya elszívja a lánya barátját?

Figyelt kérdés
jún. 17. 12:17
1 2
 1/17 hollófernyiges ***** válasza:
95%
Ezért nem szabad cigarettával barátkozni.
jún. 17. 12:17
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

majd kikaparják egymás szemét, lerendezik egymás között.

Ha a helyes válasz C akkor nincs mit tenni.

jún. 17. 12:19
 3/17 A kérdező kommentje:
c,mint roma?
jún. 17. 12:21
 4/17 A kérdező kommentje:

"majd kikaparják egymás szemét, lerendezik egymás között."

Nincs veszekedés. Friss kapcsolat volt, amikor a harmadik bevetette magát.

jún. 17. 12:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Akit el lehet lopni azért nem kár.

Akár friss kapcsolat akár nem.

jún. 17. 12:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Akit el lehet szívni, azért nem kár, annyit is ért az egész kapcsolat.
jún. 17. 13:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Azigen keményen tolja az anyagot.
jún. 17. 13:36
 8/17 A kérdező kommentje:

"Akit el lehet szívni, azért nem kár, annyit is ért az egész kapcsolat."

De még nem voltak komoly érzelmek, nem értitek?

jún. 17. 14:00
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Akkor abból biony hamu lesz gyerekem. De nézd a jó oldalát. Nem kell hamvasztani, az anya már megtette. 🚬
jún. 17. 14:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#8? És? Ha valakivel kapcsolatban vagyok, akkor nem csinálok ilyet. Vagy lehet nekem van eltorzult értékrendem.
jún. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha a férjem telefonjába úgy vagyok be írva hogy: Anya, az baj?

Persze, anya vagyok, mert van 2 gyerekünk, de feleségként fura nem, hogy csak így vagyok be írva neki, nem úgy mint másoknak pl. Édesem, Drágám, Kicsim stb. Szerintetek ez nem fura egy kapcsolatban? ( Kedves kommenteket várok, előre is köszönöm a válaszokat! :) )

Párom miért nem csinálja soha végig azt, amit elkezdett?

Mikor összejöttünk befizettem vadgazdálkodási levelezőre, mert akkor az állatokhoz volt kedve. 1 év után abbahagyta. Szülés után esküdözött, hogy vissza fog fogyni, megkapta a féléves konditerem bérletet. Havi 2-szer jó ha lejárt alibiből. Most a marketing az újabb...

Szorongóan kötődöm- hogyan tudok ebből kijönni?

Sziasztok! 🤍 Előre is elnézést kérek, ha hosszú lesz, és szeretném kérni, hogy a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzük. Köszönöm annak, aki végigolvassa. Az én történetem egészen gyerekkorig nyúlik vissza, ott kezdődött a szorongásom. Anyukám és a rokonok...

Nőket kérdezek! Nálatok mennyire lenne offos egy ilyen kapcsolat?

Pasi (34) nem vezet, nincs autója,de nem ez a lényeg,mert nekem még jogsim sincs. Amikor messzebbre (2-3 km távolság) megy el vásárolni,nem hajlandó velem tömegközlekedni (vagy sétálni),hanem anyukáját hívja el,mert neki van autója. Szóval mi sosem vásárolunk együtt,csak ők.

Bármelyik nem is vagy, tapasztalod a házasságodban vagy párkapcsolatodban, ahol gyerek van, de ha nem a gyerek előtt beszélgettek, vagy társaságban...

A kérdés arra vontakozik, amikor nincsenek ott a gyerekek és más is hallja, hogy te apa vagy anyaként vagy szólitva. Ki mit gondol erről?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!