Meddig várnátok az összeköltözésre?
Harmincas pár vagyunk, 13 hónapja együtt.
Legutóbb egy hónapja jött fel ez a téma, amikor azt mondta a párom, hogy neki ez még korai.
Őszintén nem értem a dolgot és már eléggé kezd felemészteni ez az egész téma.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Őszintén nem értem az embereket..... Ahelyett, hogy nyíltan rá kérdeznének dolgokra a megfelelő helyen amik zavarják, inkább kibsznak ide egy kérdést.
Meddig tartott volna ott és akkor tisztázni a helyzetet? Semeddig, és akkor 5 percre sem kellene bizonytalanságban lenned!
Milyen párkapcsolat az, ahol a felek nem mernek egymással nyíltan kommunikálni?
Kedves 16.
Képzeld, nem tőled/tőletek várom a választ arra, hogy mi jár a párom fejében.
A kérdésem annyi volt, hogy ti ebben a helyzetben meddig várnátok?
Szintén benne van a kérdésemben, hogy legutóbb egy hónapja jött szóba ez a téma, tehát beszéltünk már róla nem egyszer.

válasza:De mi a francot segít az rajtad, hogy valaki 1 percig sem várna, más meg még 1 évig is?????Te vagy benne, nem a gyakorisok! Akkor kell megbeszélni amikor ott van előtted. Vagy ennyire jó bizonytalanságban lenni? Nőjjél már fel végre te is!
Ennyi tutyi-mutyi "felnőttet" már tényleg.......

válasza:

válasza:#19
De milyen nőkkel? Ezt irigyled? Vagy ennyire mindegy csak pna legyen?
Kapcsolódó kérdések:
3 éve vagyunk együtt a barátommal, van egy szép kis korkülönbség, én 23, ő 31 éves. Sajnos eddig is sok problémánk volt abból, hogy ő vállalkozó, ráadásul a munkája nagy része otthon elvégezhető, és annyi munkája van, hogy általában reggeltől estig dolgozik,...
23-24 éves a két fél. 1 éve vannak együtt, egyikük 8 hónapja, másikuk 3 hónapja dolgozik élete első komoly munkahelyen (azaz főállásban és annyi pénzért, hogy el tudja magát tartani/felretenni). Az egyik félnek ez az első komoly, hosszútávú kapcsolata, a másiknak pedig...
Én 23 éves vagyok, a barátom 31. 3 hónapja járunk, de nekem már nagyon kínos, hogy amikor náluk vagyunk, akkor mindig ott vannak a szülei is. Nagyon aranyosak, de úgy érzem, mintha megint tini lennék. Egyedül nem keresek annyit, hogy albiba tudjak menni. Vagyis,...
Ha van rá lehetőség, hogy hova.
Ti hány év együtt járás után bútoroztatok össze? Megvártátok-e, míg összegyűlik a pénzetek egy saját lakásra/ házra, vagy bevállaltátok-e a hitel felvételt? Két és fél éve vagyok együtt a barátommal, még nem éltünk együtt, 26-27 évesek vagyunk. Mostanában gyűlik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!