Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig várnátok az összeköltöz...

Meddig várnátok az összeköltözésre?

Figyelt kérdés

Harmincas pár vagyunk, 13 hónapja együtt.

Legutóbb egy hónapja jött fel ez a téma, amikor azt mondta a párom, hogy neki ez még korai.

Őszintén nem értem a dolgot és már eléggé kezd felemészteni ez az egész téma.

júl. 8. 08:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
12%
Csak félig vagy az már bocs 😃
júl. 8. 09:48
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt korábban rossz tapasztalatom összeköltözéssel, de amikor összejöttünk mi is 30-as párként, kb 3 hónap múlva már együtt is laktunk, semmi értelme tovább húzni, úgyis együtt lakva derül ki egy csomó minden.
júl. 8. 09:55
 13/36 anonim ***** válasza:
51%
Ha ez a mentalitás akkor sosem lesz pàrom
júl. 8. 09:57
 14/36 Kv-An ***** válasza:
21%
8 én is úgy gondolom mint az 1-es, a miért a lényeg, nem a meddig. Nekünk 3 év kellett mire sikerült minden akadályt leküzdeni, 30 múltam.An
júl. 8. 10:23
 15/36 anonim ***** válasza:
Mi miatt korai, mikor gondolná úgy, hogy már nem az? Ha nem vagytok nagyon fiatalok, 1 év már szerintem lehet az az idő, hogy kevés a hétvégén való találkozás, persze függ mennyire szerettek együtt lenni.
júl. 8. 10:34
 16/36 anonim ***** válasza:
17%

Őszintén nem értem az embereket..... Ahelyett, hogy nyíltan rá kérdeznének dolgokra a megfelelő helyen amik zavarják, inkább kibsznak ide egy kérdést.

Meddig tartott volna ott és akkor tisztázni a helyzetet? Semeddig, és akkor 5 percre sem kellene bizonytalanságban lenned!

Milyen párkapcsolat az, ahol a felek nem mernek egymással nyíltan kommunikálni?

júl. 8. 10:37
 17/36 A kérdező kommentje:

Kedves 16.

Képzeld, nem tőled/tőletek várom a választ arra, hogy mi jár a párom fejében.

A kérdésem annyi volt, hogy ti ebben a helyzetben meddig várnátok?

Szintén benne van a kérdésemben, hogy legutóbb egy hónapja jött szóba ez a téma, tehát beszéltünk már róla nem egyszer.

júl. 8. 10:56
 18/36 anonim ***** válasza:
31%

De mi a francot segít az rajtad, hogy valaki 1 percig sem várna, más meg még 1 évig is?????Te vagy benne, nem a gyakorisok! Akkor kell megbeszélni amikor ott van előtted. Vagy ennyire jó bizonytalanságban lenni? Nőjjél már fel végre te is!

Ennyi tutyi-mutyi "felnőttet" már tényleg.......

júl. 8. 11:10
 19/36 anonim ***** válasza:
8%
Azért vicces hogy ilyen blfaszok is kaocsolatba tudnak kerülni nőkkel akik azt sem tudjàk mit akarnak ,én meg esélyt sem kapok.
júl. 8. 11:17
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

De milyen nőkkel? Ezt irigyled? Vagy ennyire mindegy csak pna legyen?

júl. 8. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Őszintén félek az összeköltözéstől és azt érzem, nem fog menni az együttélés. Ti várnátok vagy szakítanátok?

3 éve vagyunk együtt a barátommal, van egy szép kis korkülönbség, én 23, ő 31 éves. Sajnos eddig is sok problémánk volt abból, hogy ő vállalkozó, ráadásul a munkája nagy része otthon elvégezhető, és annyi munkája van, hogy általában reggeltől estig dolgozik,...

Alábbi esetben mennyit várnátok az összeköltözéssel?

23-24 éves a két fél. 1 éve vannak együtt, egyikük 8 hónapja, másikuk 3 hónapja dolgozik élete első komoly munkahelyen (azaz főállásban és annyi pénzért, hogy el tudja magát tartani/felretenni). Az egyik félnek ez az első komoly, hosszútávú kapcsolata, a másiknak pedig...

Ti mennyit várnátok az összeköltözéssel, ha mindketten szülőknél laktok?

Én 23 éves vagyok, a barátom 31. 3 hónapja járunk, de nekem már nagyon kínos, hogy amikor náluk vagyunk, akkor mindig ott vannak a szülei is. Nagyon aranyosak, de úgy érzem, mintha megint tini lennék. Egyedül nem keresek annyit, hogy albiba tudjak menni. Vagyis,...

Párok, mennyi időt várnátok/ vártatok az összeköltözéssel,25-30 év között?

Ti hány év együtt járás után bútoroztatok össze? Megvártátok-e, míg összegyűlik a pénzetek egy saját lakásra/ házra, vagy bevállaltátok-e a hitel felvételt? Két és fél éve vagyok együtt a barátommal, még nem éltünk együtt, 26-27 évesek vagyunk. Mostanában gyűlik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!