Mit gondoltok a nagyon nagy korkülönbségű párkapcsolatokról ahol 30-40 év a korkülönbség?

válasza:Szerintem 60 felett rendben van. (Mármint ha a fiatalabbik van 60 felett).
Egyébként undorító

válasza:

válasza:

válasza:#5 mitől tudna többet adni? Lehet valaki 20 évesen is érzelmileg fejlett, más meg 70 évesen érzelmileg fejletlen. Nem a korától függ.
A lelki dolog meg csak egy része a kapcsolatnak, a szexnek is működnie kell. Persze ha vonzónak találja a 70 évest, akkor tud működni, de valljuk be…a többség nem a szottyadt öregekhez vonzódik.

válasza:“egy érett idős pasi sokszor sokkal szexibb mint egy fiatal”
Fu gec, hogy a férfiaknak mennyire nincs önkritikája, ez engem mindig ledöbbent.
Érett szexi pasi az maximum 50-55 éves. Nem 70. Annak már fel se áll…

válasza:"4. Találn az hogy érzelmileg lelkileg többet tud adni egy jóval idősebb férfi neki és lehet neki sokkal többet számut mint az hogy szexi fiatal pasi"
És fordítva? Miért kell egy idősebb férfinek 30-40 évvel fiatalabb nő? Ezt válaszold meg úgy, hogy az ne legyen nagyon ijesztő és undorító.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miért van az, hogy ha egy 16-18-20 éves lány összejön egy 26-28-30 éves férfival, az teljesen normális, elfogadott, működőképes, és lehet komoly kapcsolat, a lány biztos érettebb a koránál stb. De ha egy 16-18-20 éves fiú jön össze egy 26-28-30 éves nővel, akkor a...
Vagy ha egyébként szeretik egymást és egy hullámhosszon vannak, akkor ez már nem is olyan fontos, még ha néha felszínre is törnek az ebből a tényből eredő különbségek?
Szerintem fontos, hogy egy párkapcsolatban meglegyen a közös téma, gondolkodás, szellemi szint stb és akkor tud kialakulni a szerelem, ha ezek megvannak. Na most egy hatalmas korkülönbségű kapcsolatnál pl ha a lány 18-20 éves a férfi 45-50, akkor ezek a dolgok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!