Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a nagyon nagy...

Mit gondoltok a nagyon nagy korkülönbségű párkapcsolatokról ahol 30-40 év a korkülönbség?

Figyelt kérdés
júl. 13. 09:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem 60 felett rendben van. (Mármint ha a fiatalabbik van 60 felett).

Egyébként undorító

júl. 13. 09:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én dolgom, így nem gondolok semmit
júl. 13. 09:50
 3/17 A kérdező kommentje:
1. és miért az... ?
júl. 13. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Nyilvánvalóan az ilyen kapcsolatok mozgatórugója valamilyen érdek a háttérben. Most őszintén, én így 30 éves, csinos nőként miért választanék egy 60-70 éves papit párnak, mikor válogathatok a 25-40 körüli, szexi és sikeres korosztályban is? Gondolom, a pénze miatt tenném. Ő meg a fiatalságom miatt lenne velem :D Szerintem 90%-ban erről szólnak az ilyen kapcsolatok. Egy részük meg tényleg szerelemből van egymással, de azért bizarr.
júl. 13. 10:44
 5/17 A kérdező kommentje:
4. Találn az hogy érzelmileg lelkileg többet tud adni egy jóval idősebb férfi neki és lehet neki sokkal többet számut mint az hogy szexi fiatal pasi
júl. 13. 10:46
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

#5 mitől tudna többet adni? Lehet valaki 20 évesen is érzelmileg fejlett, más meg 70 évesen érzelmileg fejletlen. Nem a korától függ.

A lelki dolog meg csak egy része a kapcsolatnak, a szexnek is működnie kell. Persze ha vonzónak találja a 70 évest, akkor tud működni, de valljuk be…a többség nem a szottyadt öregekhez vonzódik.

júl. 13. 10:50
 7/17 A kérdező kommentje:
6. Ez azért meglepett hogy a többség az nem így gondolkodik szerinted... egy érett idős pasi sokszor sokkal szexibb mint egy fiatal
júl. 13. 10:52
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

“egy érett idős pasi sokszor sokkal szexibb mint egy fiatal”

Fu gec, hogy a férfiaknak mennyire nincs önkritikája, ez engem mindig ledöbbent.

Érett szexi pasi az maximum 50-55 éves. Nem 70. Annak már fel se áll…

júl. 13. 11:01
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

"4. Találn az hogy érzelmileg lelkileg többet tud adni egy jóval idősebb férfi neki és lehet neki sokkal többet számut mint az hogy szexi fiatal pasi"

És fordítva? Miért kell egy idősebb férfinek 30-40 évvel fiatalabb nő? Ezt válaszold meg úgy, hogy az ne legyen nagyon ijesztő és undorító.

júl. 13. 12:03
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
#9 mert ő szottyadt bőrrel szexi és érett, a vele egyidős nő viszont már fúj, öreg. Mondom, a férfiakban eredendően nincs önkritika, akkora egojuk van, hogy az 3 másiknak is elég lenne :D Neki a fiatal feszes kell, de szerinte a nőknek meg a szottyadt vénember. Nem a feszes sportos fiatal csávó, áh dehogy, az minek.
júl. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ez miért van? Miért gondolkodnak így az emberek? Korkülönbség a párkapcsolatokban

Miért van az, hogy ha egy 16-18-20 éves lány összejön egy 26-28-30 éves férfival, az teljesen normális, elfogadott, működőképes, és lehet komoly kapcsolat, a lány biztos érettebb a koránál stb. De ha egy 16-18-20 éves fiú jön össze egy 26-28-30 éves nővel, akkor a...

Nagy korkülönbséges párkapcsolatokban mennyire jelenthet problémát az, hogy az idősebb fél életkorából adódóan lényegesen több élettapasztalattal...

Vagy ha egyébként szeretik egymást és egy hullámhosszon vannak, akkor ez már nem is olyan fontos, még ha néha felszínre is törnek az ebből a tényből eredő különbségek?

Valóban lehet szeretet, szerelem a nagyon nagy korkülönbségű párkapcsolatokban?

Szerintem fontos, hogy egy párkapcsolatban meglegyen a közös téma, gondolkodás, szellemi szint stb és akkor tud kialakulni a szerelem, ha ezek megvannak. Na most egy hatalmas korkülönbségű kapcsolatnál pl ha a lány 18-20 éves a férfi 45-50, akkor ezek a dolgok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!