Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Mit lehet kezdeni egy olyan férjjel, aki semmibe veszi a takarítást?

Figyelt kérdés

Otthon nem erre volt nevelve hogy, felmosok már bejön saras cipővel a mosogatás nem munka, ha rajta múlna kb sose mosna.

Van még remény "megnevelni"?

júl. 19. 09:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen. Elfogadod így, vagy elhagyod. Vagy veszekszel vele állandóan a takarítás miatt, és akkor elhagy ő téged.
júl. 19. 09:38
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Találsz jobbat!
júl. 19. 09:45
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Eleve nem kellett volna hozzámenni - de vajon miért is tetted?

Elvakított a rózsaszín köd, ismeretlenül vágtál bele a "kalandba".

Elválhatsz!

júl. 19. 09:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Máris jobban vagyok:)
júl. 19. 09:52
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Ulj a szajara es dolgoztasd meg a hazimunkaert
júl. 19. 09:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs remény megnevelni. Ha ő maga nem akar ezen változtattni akkor te sehogy sem fogod tudni meggyőzni . Neki így is jó meg tudja hogy te úgyis előbb vagy utóbb megcsinálod.

Én veszekedtem vele de nem hagyott el. Aztán még jobban és gyakrabban veszekedtem de akkor se hagyott el. Hanem vett robot porszívót, nagyobb mosogató gépet, csinált a garázsába egy tároló rész a lomjainak, meg azóta heti 2× ő főz.

8 év alatt ennyire haladtunk.

júl. 19. 10:03
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Találd fel az időgépet, menj vissza az időben, és hozz jobb döntést, ne házasodj egy ilyen semmirekellővel.
júl. 19. 10:18
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj Józsi. Úgy érzem telibe leszarsz engem, mert semmibe veszed a munkàmat. Neked hogy esne, a ha a frissen lemosott ( remélem autót mosni szokott) autóra ráöntenék egy vödör felmosóvizet?

Néha használ, ha teljes összefüggésében elmondod, hogy a munkád semmibevétele a személyed semmibevételét jelenti.

júl. 19. 10:33
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
De miért mentél hozzá egyátalán, ha ilyen?
júl. 19. 11:22
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Reménytelen.
júl. 19. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit lehet kezdeni azzal ha a tablettás páramentesítő folyadékja amit össze gyűjtött fa padlóra kerül illetve festett falra? Le tudom szedni a fehér...

Nem tudom a márkáját de ez a tipikus pici tartály amiben egy ilyen fehér színű tabletta gyűjtötte a folyadékot és az került a padlóra ami szerintem nincs rendesen le lakkozva és amióta rá került hiába töröltem fel olyan mintha még mindig nedves lenne a falra meg foltok...

Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki csak kérésre segít be az otthoni dolgokban, de magától nem tesz semmit?

2 kisgyerekkel vagyok itthon, az egész napom pakolásból, takarításból, mosásból áll, reggel kezdődik minden elölről. Széthagyja a szennyes edényeket, a használt zsepiket, a kajamaradékot, a szennyes ruhákat. Ha felgyűlik a házimunka, akkor is megvár engem, mert a...

A férjem lusta és trehány, mit tudnék kezdeni vele, hogy megváltozzon?

34 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, a férjem pedig úgy csinál, mintha vendégségben lenne itthon. Azóta lett ennyire “súlyos” a helyzet, amióta a saját lakásunkban élünk, az albérletben még ő is takarított. (Azaz 3-4 hónapja) A ruháit a földön hagyja, ha főz...

Mihez tudok kezdeni a szomszéddal?

Olyan embertelenül büdös a panelban alattunk lakó vénasszony, hogy sokszor (főleg így nyáron) nem lehet tőle megmaradni a lakásban. Mit kezdjek vele? Szóljak a közös képviselőnek, hogy büdös? Hát rosszabb, mint ha dohányozna... A lépcsőházban is mindig nyitva van az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!