Dohányzó párok: Ha az egyikőtök le akart szokni a cigiről, nálatok hogy zajlott? Voltak viták? Mellettem ne cigizz! Megint cigi szagod van!
Párom szoktatott rá régebben, erre most úgy döntött leszokik róla.. azóta rengeteg vita van ebből. Ne cigizz mellettem! Cigi szagú a ruhád! Így ne csókolj meg! Most ezért kell várnunk 5 percet! - Basszus, 1 hete miattad is kellett!!!
Feszült, mondtam gyújtson rá, mire sírva elrohan, hogy nem veszem komolyan!
Nálatok hogy zajlott ez?

válasza:Nem voltunk még így, de ha mondjuk ő le akarna szokni, akkor támogatnám benne, nem kínálgatnám.
De az mondjuk szerintem is vicces, amikor valaki öt perce szokott le valami rossz tulajdonságáról és már úgy beszél, mintha ő lenne a született egészséges ember és gyakorlatilag prédikál neked állandóan. Volt egy ilyen ismerősöm, ő is ilyen nemrég tette le a cigit akkor és rendszeresen az volt a témája utána sokáig közös sörözéseknél, amikor rágyújtottunk, hogy fúj de káros, ő már x ideje nem gyújtott rá, és amúgy tudjuk-e, hogy nem is igazi dohány van a cigiben, hanem tehénpisibe áztatott papírdarabok, ő látta a Youtube-on a videót, átküldi, nézzük majd meg... xD

válasza:

válasza:Sose szoknék rá senki kedvéért.
Hányingerem van tőle.

válasza:

válasza:

válasza:A hármast azért pontoztuk le, mert ideír valamit, aminek semmi köze a kérdéshez.
Kérdező: részben érthető, hogy kezdik zavarni ezek a dolgok - engem nemdohányzóként pl a hányinger kerülget a dohányosok szagától -, de tudja, hogy a párja dohányzik, szóval mit vár?
Kapcsolódó kérdések:
Arról beszélhettünk, hogy már 40 évesek leszünk és milyen jól megvagyunk, aztán szóba kerültek csajok meg pasik. És egyszer csak azt mondta, hogy bár ő nem vágyik másra, de ha egyszer rátörne a kapuzárási pánik miatti kangörcs (it nevetett), akkor biztos velem beszélné...
Ő minimálbért keres, én viszont a magyar átlagnál jobban, 800 ezret is hazaviszek havonta. Nem az van, hogy elnézem, hogy ő nyomorog, sőt, szívesen vennék neki dolgokat, vinném ide oda, megosztanám vele, amim van. Ő viszont 1-2 randimeghíváson túl nem fogad el tőlem...
Szavakkal mondja, hogy szeret, de tettekben ez már szinte egyáltalán nem mutatkozik meg. Leginkább egy háztartási alkalmazottnak érzem magam mellette. Ha próbálok vele erről beszélgetni, megint csak jönnek a már megszokott bókok, de tetteket hiába várok tőle. Egy-egy...
A közelmúltban félreléptem, egyszeri botlás volt, amit megbeszéltünk. Ennek ellenére egy családi ebéden a barátnőm nagynénje az orrom alá dörgölte a dolgot. Én nem tűröm, hogy olyan emberek, akiknek semmi köze a magánéletemhez, beszóljanak és a szabadidőmben mások...
Mondjuk tegyük fel házasok lennétek 15-20-25-30 éve is akár, gyermeketek is van több, majd egyszercsak bevallja, hogy ő igazából sose érezte igazán boldognak magát melletted, az egész kapcsolat, a hosszú évek évtizedek mind hazugságra épültek és a végén bevallaná, hogy...
1. Tavaly nyáron elmentünk Dubajba nyaralni, hatalmas hőség volt, 40-45 fok között volt mindennap. Egyik délután kitaláltuk, hogy elsétálunk pár km-t, lengén öltöztünk, baseball sapka, vékony, jól szellőző ruha. Kb. 10 km-t mentünk, visszafele egyik pillanatról a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!