Hogy fogadjam el?

válasza:

válasza:Kétségbeesett kérdezőm: ne írj privát üzenetet. Nem akarok veled értekezni a témában.
Ha nem segített a pszichológus akkor szépen járjál tovább. Addig amíg nem jössz rá amire rá kell jönnöd

válasza:

válasza:Változtass!
Mi a bajod konkrétan????? (30 éveses vagyok és beteg)

válasza:Pszichológus, de az csak úgy megy, hogy neked is akarnod kell. Egyelőre úgy látom, hogy majdhogynem szeretsz ülni a gödörben és onnan segítségért kiabálni.
Nem azt mondom, hogy nem szar, de amint valaki lenyújt egy kötelet, azt nem fogadod el, mert azon fel kell mászni, ami nehéz.
"Sima" orvosnál egyszerű az eset, mert ha eltörik a lábad, ő begipszeli. A mentális betegséget más nem tudja bekötözni neked, azt neked kell, a pszichológus dolga az útmutatás, hogy ezt hogyan tudod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Adódott nekem egy külföldi munkalehetőség és barátnőm jött velem. Nagy áldozatot hozott értem, mert egyébként nagyon jó munkahelye volt - és egyébként is hátrahagyta az otthoni életet miattam, és ezért hálás vagyok. Vissza szeretnénk költözni, csak előtte kis pénzt...
A páromnak sok exe van, a legtöbb pénzéhes, magamutogató, nagyképű, nagyszájú. Én ennek kb a szöges ellentéte vagyok, viszont elmondása szerint pont ezért szeret engem igazán. Nekem sajnos mégis folyamat az exei járnak a fejemben hogy őket szerette igazán és velük...
Lassan 6 éve vagyunk házasok, látszólag minden oké, de nekem túl sok a feszültség. Minden apróságon képes fennakadni és hisztizni és bár általában nem tart túl sokáig az ilyesmi, mégis állandó stresszben tart. A kommunikáció sajnos nem a legjobb, mert amikor...
Részleteket a viták és provokoatív kommentek elkerülése érdekében csak privátban írok. Elöljáróban annyi, hogy nem egyforma az anyagi hátterünk a barátnőmmel, de a szüleimnek, ismervén őket, senki sem lenne jobb, mivel a tesóimmal is ezt csinálták.
Ok: nem illünk egymàshoz ezt mondtam én, mert nekem több idő kellene vele nem heti 1x tali Hogyan kellene visszamenni hozzà?
Nem vagyok kapós, 2 pasim volt és mind a ketto elhagyott. Nem vagyok már fiatal, 35 vagyok. Igazabol az onertekelesemen is rontott+az hogy kapós se vagyok a ferfiaknal. Magamtol pasit fogni nem fogok mert ilyen teren regi modi vagyok, szeretem h a ferfi kezdemenyez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!