Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomat elég "rövid pórázon" fogtam, m sajnos nemb íztam benne, pedig nem tett rosszat. Most úgy érzem megbízhatok benne, nincs okom kételkedni. Már csak attól félek, h ha nem fogom majd nem fog vele visszaélni?
eddig tudom csúnya dolog, de korlátoztam, mégis kitartott és szeret. rájöttem , h tényleg szeret és meg kell bíznom benne. viszont félek,h mi van ha azért volt ilyen m fogtam??? mi van ha nem korlátozom visszaél vele,h jó vagyok hozzá??
22 éves lány vagyok
A rövid póráz mindig megcsinálja a bajt. Erre készülj. És sehonnan nem tudod, ezt jelenti a szó: bizalom.
Ha nem vagy képes bizni benne, akkor gyakorlatilag értelmetlen a kapcsolatod, és amint kissé oszlik nála a rózsaszin köd rájön, hogy börtönben él, és egyből megpattan. Akár megcsalt akár nem.
A rövid póráz mégis miből áll?
- Drágám, elmehetek a haverokkal sörözni
-Nem mehetsz.
- Igen drágám.
??????????? ez? Mert ha a pasid ilyen akkor egy papucs. Amúgy meg ha szeret akkor nem csal meg. Ha megcsal nem szeret, és akkor meg nem kell vele lenni. Megakadályozni nem tudod. Ez az ő személyiségén, erkölcsi mércéjén, szerelmén múlik, hogy megcsal e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!