Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy leállítsam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy leállítsam?

Figyelt kérdés
Párommal több mint egy éve együtt vagyunk. Kb fél éve történt egy nagy félreértés, és mai napig azt hiszi, hogy megcsaltam. Ma találkozott az illetővel, és minden áron meg akarja verni. Képes rá, ismerem. De csak félre értés volt az egész, a srác nem hibás semmiben, én meg nem akarom, hogy ártatlanul ,,kikapjon". Hogyan állítsam le a párom?
2014. máj. 5. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
csak hangember, fel ev alatt megtalalta volna, ha akarta volna :P
2014. máj. 5. 23:48
 2/10 anonim válasza:
Szerintem magyarázd el a barátodnak, hogy azzal, hogy szétveri az illetőt, nem lesz jobb a helyzet. Inkább próbáld meg (gondolom már többször elmondtad neki) mégegyszer higgadtan elmagyrázni, hogy nem történt semmi. Akkor talán lenyugszik. Elmondhatod neki azt is, hogy egy kapcsolat a bizalomra épül és most bíznia kell benned, ha azt mondod tényleg nem történt semmi. Az én meglátásom szerint talán hagyni kell, hogy "kidühöngje" magát otthon, vagy vidd el például egy boxedzésre. Hülyén hangzik nagyon, de tök jól levezeti a stresszt és szerintem ott kiélhetné magát! :)
2014. máj. 5. 23:51
 3/10 A kérdező kommentje:
nem tudta ki az, csak pletykából kezdte a megcsalós történetet is...nemrég megmutattam neki fb-on, most meg ez történik, pedig megígérte, hogy nem csinál hülyeséget
2014. máj. 5. 23:52
 4/10 A kérdező kommentje:
fél éve próbálom elmagyarázni neki, azóta ha kimegyek a mosdóba és nem veszem fel a telefont mikor hív, de 5-10 perce rá visszahívom, neki már azt jelenti, hogy megcsaltam
2014. máj. 5. 23:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Még azt hinné, hogy a másikat véded... Ismerem a fajtáját, az én párom is beteges féltékeny. Ha nem érti meg, mit tudnál csinálni azon kívül, hogy értelmesen elmagyarázod? Semmit.
2014. máj. 6. 00:15
 6/10 A kérdező kommentje:
annyira szeretnék beszélgetni erről a beteges féltékenykedésről valakivel, de senki sincs a közelemben aki ilyen helyzetben lenne...privi esetleg? eszmecsere, tapasztalatok, hasonló megosztása?
2014. máj. 6. 00:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írhatsz, ráérek :)
2014. máj. 6. 00:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Tisztázd vele, hogy félreértés volt. Ha túlteng benne a tesztoszteron és mindenképp verekedni akar, nem feltétlenül tudsz ellene tenni, de elgondolkodnék a helyedben ha ez történik - én nem biztos hogy szeretném, ha nem hinné el a párom az igazat, mert annyira elvakítja a féltékenysége, hogy egyáltalán nem bízik bennem...
2014. máj. 6. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel téged is megverhetne, hiszen te voltál szerinte a másik fél, és elsősorban te árultad el az ő nézőpontja szerint. Én nem szerettem soha, ha egy pasi így próbálja "megoldani" a problémát, mert ez semmi másról nem szól, csak a hormontúltengéséről.

27/N

2014. máj. 6. 15:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem tudom leállítani, mindent elkövet hogy megtegye amit akar. Néha tényleg elgondolkodom rajta, hogy engem is bánthatna akár, és fáj, hogy nem bízik bennem...
2014. máj. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!