Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz ideges ha a régi szép emlékekről beszélek?
Figyelt kérdés
Az exem ha a régi szép dolgokat felemlítem ideges lesz miért van ez? 3 hónapja szakítottunk minden nap beszélünk azóta is és általában 10-11 naponta találkozunk is. mi lehet ezeknek az oka? Ő L/25 én F/24 2 évig voltunk együtt2014. máj. 6. 14:28
1/5 anonim válasza:
Mert már az exe vagy, valószínűleg ki akar heverni/elfelejteni, te meg folyamatosan felhánytorgatod azt, hogy mit csináltatok.
2/5 A kérdező kommentje:
vagy még őt is bántja hogy vége lett?
2014. máj. 6. 14:30
3/5 anonim válasza:
Honnan tudjam? Kérdezd meg tőle.
De egyébként azt sem értem, hogyha szakítottatok, mi a szarnak mondogatod neki folyton, hogy milyen volt, amikor együtt voltatok.
4/5 anonim válasza:
Vagy egészen másként emlékezik a dolgaidra mint amiket emlegetsz, csak nem akar vitatkozni veled. Minek, ha már vége? (Pl: Te: Emlékszel amikor ....éknál voltunk, milyen jol éreztük magunkat? Ö gondol: Persze a nagyképü szövegeddel égettél engem, amikor meg utána szexeltünk, büdös volt a lábad.)
5/5 A kérdező kommentje:
jogos,de arról h máshogy emlékszik rá szó sincs. abban igazad van hogy ne emlegessem a múltat. csak furi h 3 hónap úgy telt eddig hogy reggeltől estig beszélgetünk
2014. máj. 6. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!