Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom prostihirdetéseket néz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Namíbia kérdése:

Párom prostihirdetéseket néz, de mindig azt mondta, csak nezegeti. Most kinyomoztam, hogy az egyikre rákeresett facebookon, viszont a szexoldalon nincs vezetéknév, vagyis csak onnan tudhatja a teljes nevét, minthogy el is ment hozzá. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Eredetileg azért tűnt hihetőnek,hogy nem ment el soha, mert eszmeletlenül jó a szex köztünk, gyengéd, szerelmes, szenvedélyes, minden téren ugy viselkedik velem, ahogy egy nagyon szerelmes férfi.

Én felhívtam a csajt és kiszedtem belőle a vezetéknevet, innen tudom. De a hirdetésben nem szerepel. Szerintetek?

2014. máj. 6. 22:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Simán.
2014. máj. 6. 23:19
 12/33 anonim ***** válasza:
Van olyan prosti,aki megmondja a vezetéknevét egy kuncsaft feleségének? Nehogymár.Mekkora kamu kérdés :D
2014. máj. 6. 23:19
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

ok, és miért baj ha elment qrvázni?

Vezette a feszkót, fogott új csöcsöket és most visszatért.

Mi a baj?

2014. máj. 6. 23:20
 14/33 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan párom,aki 1000%-os volt szexben.Sajnos rajtam kívül mással is volt,időközben kiderült....

:(

15/33 anonim ***** válasza:
Nyilván szeretné veled a kapcsolatot normálisan fenntartani, de kielégülésre is vágyik, és gyáva, hogy ezt neked elmondja.
 16/33 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól beszél.
2014. máj. 6. 23:22
 17/33 A kérdező kommentje:

Abban tök biztos vagyok, h velem is kielégül, illetve hogy nagyon átéli az együttléteket. Mindig nagyon hosszan akarja és a vilagon mindent belead...

(A kételkedő kommentelőnek: A prostinak nem mondtam h feleség vagyok, ennél azért trükkösebb vagyok.)

2014. máj. 6. 23:24
 18/33 A kérdező kommentje:
Ja es meg egyet nem értek. A prostik a vendégnek elmondjak a vezetéknevüket? Hogy kerül egyáltalán szóba? Hiszen gondolom ott, élőben is csak keresztnévvel mutatkoznak be,vagy tévedek?
2014. máj. 6. 23:30
 19/33 anonim ***** válasza:
Fene tudja. Lehet, ki van írva az ajtóra.
2014. máj. 6. 23:31
 20/33 A kérdező kommentje:
Szóval abban semiképp sem higgyek, hogy igazat mond? Hogy nezelődik ilyen hirdetesekben, ahogy maniakusan nezi az óraüzleteket is (de nem vesz órat, csak nezi), szóval hogy pótcselekvés csupan a nézelődés, de nem csal meg?
2014. máj. 6. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!