Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti együtt maradnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt maradnátok egy ilyen hisztis lánnyal?

Figyelt kérdés

úgy ismerkedtünk, hogy egy másik lányba voltam szerelmes, de ennek ellenére ő erőltette, hogy szexeljek vele, mert akkor majd beleszeretek... nem pártolom az ilyet alapból de aztán mégis belementem (kövezzetek agyon :D), és tényleg elkezdtem iránta érezni valamit, össze is jöttünk egy idő után, de még szerelmes nem vagyok. ezt el is mondtam neki őszintén, mivel rákérdezett, de hozzátettem, hogy adjon időt mert tényleg kezdem már megszeretni, érezni vmit. erre olyan sírásban tört ki, hogy a környék összes öregasszonya azt hiszi hogy minimum összevertem szerencsétlen lányt...

azt mondta, hogy csak akkor nyugszik meg, ha a szemébe mondom, hogy szeretem. de ameddig nem tudom szívből mondani, nem fogom mondani. alapból mást szerettem, és még csak 1 hónapja tart a kapcsolat, csoda, hogy eddig eljutottam érzelmileg, hogy már tényleg iránta vannak érzelmeim, a másik lány felé meg nagyon sokat csillapodtak azóta.

a bónusz az az, hogy erőlteti, hogy VIP bérlettel menjek el vele fesztiválozni a nyáron, de most veszítettem el az állásom, így nagy valószínűséggel nem lesz arra pénzem, és ezen is elkezdett sírni.

kezdem azt érezni, hogy megint rettentően mellényúltam. ti mit kezdenétek vele?

2014. máj. 6. 23:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha rájössz, hogy mit csinálsz rosszul, majd írd le, kipróbálom én is. :D
2014. máj. 7. 00:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Abból ítélve, amit leírtál, - minden bántás és ítélkezés nélkül - azt gondolom, hogy neki jelenleg nagyobb szüksége lenne egy jó pszichológusra, mint párkapcsolatra.

Én nő vagyok, de sem párkapcsolatban, sem más emberi kapcsolatokban nem vagyok hajlandó elfogadni és eltűrni az érzelmi játszmázást és zsarolást.

De hogy neked mi a jó, azt neked kell tudnod.

2014. máj. 7. 00:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, láttam már ehhez hasonló nőszemélyt...

Nekem erről tipikusan a mai romantikus ponyvaregények világa jut eszembe, amiben semmi realitás nincs, az egész tök idealizált, egyes (zömmel nők, mert ugye ez a nem a célközönség) hajlamosak rá, hogy ezeket a regényeket úgy vegyék, mint olyasmi, amiből kiindulhatnak, ha jó párkapcsolatot szeretnének. Hát a probléma az, hogy olyan kapcsolat, amilyen ezekben a könyvekben le van írva, egész egyszerűen soha nem is volt, nincs is, és soha nem is lesz...

Egy ilyen nőnek szerintem még sose kellett az életben önmagáról gondoskodni, önmagát, vagy ne adj Isten másokat is eltartania, és valami olyan maradi világfelfogással rendelkezik, miszerint a férfi dolga eltartani a nőt, meg közbe még hős szerelmesnek is kell lennie, ilyen formán elmaradhatatlan, hogy ha a nő kér valamit, akkor a hős szerelmes férfiúnak mindent meg kell tennie vágyának teljesítéséért, ez esetben az utolsó filléreit is egy VIP jegyre kell költeni, hiszen inkább meghalna, mintsem egy ici-picike csalódást is okozzon a nőnek.

Másrészt, elnézést, de milyen hozzáállás ez, hogy arra alapozunk egy kapcsolatot, hogy nincs szerelem, vagy vonzódás, de majd lesz... Szexel egy éjszakás kalandok kezdődnek, nem hosszú kapcsolatok... Persze idővel bele is lehet szeretni valakibe, de erre szerintem nem kéne párkapcsolatot alapozni (az régen volt divat, hogy lóvé van, szerelem meg vagy lesz, vagy nem lesz). Nem mondom, velem is volt már olyan, hogy hosszú barátság után kezdtem valaki iránt többet is érezni, de hát az Isten szerelmére, az én esetemben is ehhez ÉVEK kellettek... !

Tanulság szerintem: ez a nő alig tud valamit a valóságról, együttérzés vagy gondoskodás nem sok szorult belé, az ő álomvilágában csak a férfinek kell kinyalni a nő seggét (mert ő a hős szerelmes!)...

Jó, ez igazából csak egy benyomás, kb. az alapján, amennyit leírtál, de ennél nyilván sokkal árnyaltabb a dolog, meg stb. és lehet, hogy emiatt ez már nem állja meg a helyét..

(De ha én tudnám a barátomról, hogy nem áll jól anyagilag most éppen, meg egyébként is szarul van emiatt, akkor inkább próbálnék megértő lenni, és ha mindenképp nyarlni akarok vele, akkor kitalálom ennek az olcsóbb módját... pl. pár napos sátrazás a balatonon, vagy egyéb program, ami nem drága, és együtt lehetünk... egy fesztivál speciel tipikusan olyan, ahol sose lehettek kettesben... ez a VIP-es dolog meg kifejezetten úgy hangzik, mintha másoknak kéne ezzel felvágni...)

2014. máj. 7. 00:05
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Elég gáz ez az egész, felajánlkozik, egy olyan sráccal kezd el szexelni akiről tudja hogy nem szerelmes belé, aztán jön a lelki zsarolás, sirással, szerintem ennél mélyebben nincs, (esetleg nem terhes). Nagyon lusta és igénytelen lehetsz, ha azon agyalsz, hogy majd megszereted..
2014. máj. 7. 00:09
 15/24 A kérdező kommentje:

persze máris lusta és igénytelen. azám. :)

ő erőltette a szexet, én azért nem akartam, mert mást szerettem. de iszonyatos jó nő egyébként, így eljött az a pillanat hogy nem mondtam nemet. a kis (vagy nagy) f aszom sem agyalt, hanem sok időt töltöttünk együtt, akkor még normális volt, jól éreztem magam vele és elkezdtem érezni iránta és úgy érzem, hogy ebből lehet (vagyis már inkább lehetett volna) valami komolyabb érzés. ezért lennék igénytelen? spontán alakult, nem tudom irányítani hogy mit érzek.

2014. máj. 7. 00:14
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Lusta, mert nem azzal jöttél össze akibe szerelmes vagy/voltál.. csak felajánlkoztak azt elfogadtad..

Igénytelen, mert olyan nővel feküdtél le aki tudta, hogy nem vagy bele szerelmes, valószinű ő sem.. gratulálok, miért Te minek tartod magad?

2014. máj. 7. 00:21
 17/24 A kérdező kommentje:
nem lustaságból nem jöttem össze azzal, akit szeretek. ha a frusztrációidat nem tudod fékezni, akkor szerintem ne válaszolgass egy ilyen oldalon mert nem vagyok kíváncsi az önképedre abban a formában hogy sz ardobálás formájában rám akarod vetíteni. így a mondandód többi részére nem is írok inkább semmit mert nincs értelme annak hogy még én magyarázkodjak.
2014. máj. 7. 00:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Elveszed tőle a VIP jegyeket, bezárod a szekrénybe és egy másik lánnyal elmész fesztiválozni. Ez a javaslatom.
2014. máj. 7. 01:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem ellenszenves az ilyen erőszakos és önző hozzáállás, és szerintem is szakemberre lenne szüksége.
2014. máj. 7. 01:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy ezt mondom, de az ilyet addig hagyd ott amíg nem késő. Tapasztalatból mondom. Ha megfogadod a tanácsomat, a későbbiekben hálás leszel.
2014. máj. 7. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!