Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethetek idösebb ferfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethetek idösebb ferfit aki nem zsánerem?

Figyelt kérdés
Van egy közel 40 eves ferfi nagyon hasonlitunk mindenben. Viszont en eddig csak velem egyidősekkel jàrtam. A ferfi nem adonisz sőt pocakja is van. Egy nagyon rossz kapcsolatbol leptem ki olyan 3 honapja es nem merem azt mondani h szeretem pedig jo vele lenni. Azert jo mert jol esik h valakinek kellek? Komolyan nem tudom eldonteni. Hasonlo esetek? 23 L

2014. máj. 7. 00:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, teljesen mindegy, hogy miért, de ha vonzódsz hozzá és jó vele lenni, akkor kit izgat? Az jobban zavarna, hogy 40 éves, de nem feleségül mész hozzá, nem látok én ebbe semmi kivetnivalót. Légy óvatos, ezt tartsd fejben, és akkor nem lesz baj. Az viszont nem világos, ha több barátod is van, akkor miért problémázol úgymond azon, hogy valakinek kellesz?
2014. máj. 7. 01:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Mit akartok egymástól?

Lefeküdtél már vele?

2014. máj. 7. 01:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak szólók:

A kérdező nincs teljesen magánál:)

2014. máj. 7. 01:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ő már akkor pedofil.
2014. máj. 7. 01:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Ő persze hosszútávra tervez de én viszont most még hagynám ezt a lépjünk megint komoly dolgokba helyzetet. Ráadásul a kollégám munkahelyi problémák is adódhatnak és fognak is. Nem feküdtem le vele csak fenomenális mennyire hasonlítunk. Egyébként most arra gondoltam hogy azért érzem magamhoz közel mert összevagyok törve és törődik velem. Jól esik. Mint a kiskutya aki hálás ha valaki befogadja. De ez ha elmúlik nem biztos hogy marad olyan ami miatt vele leszek továbbra is. Magamban nem tudom eldömteni hogy hova tegyem. Arról nem beszélve hogy elítél a környezetem mert együtt látnak. Furán néznek az emberek mindenki azt hiszi az apám aztán megcsókol és mindenki hüledezik :S nagyon rossz :S egyébként miért is nem vagyok magamnál?
2014. máj. 7. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha bizonytalan vagy, akkor ne vágj bele. De mások véleményére ilyen szempontból ne adj. Amig másoknak nem ártasz, addig azt teszel, amit akarsz. Rövid az élet ahhoz, hogy engedjünk másokat a saját életünkben így beleavatkozni. Az emberek mindent furcsálnak, ami szokatlan, és ez megöl olyan dolgokat is, aminek egyébként nem lenne más korlátja.
2014. máj. 8. 02:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell viszont szeretned azt aki téged szeret, elég ha csak elfogadod
2014. máj. 8. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!