Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jo ötlet a szünet, vagy szakitas lesz belöle?
Figyelt kérdés
15honapja vagyunk egyutt. A baratom kulfoldon dolgozik ezert ritkan talalkozunk. Mostanaban eleg fura volt es megkerdeztem, szerete ugy mint regen. kiderult hogy mar annyira nem. Masnap ugy dontott hogy tartsunk szunetet. Nagyon szeretem o! Szerintetek lehet meg belole valami? es mit csinaljak? veletlen se irjak ra?2014. máj. 7. 07:47
1/9 anonim válasza:
ne írj. sok már nem lesz. neki nem változik semmi: eddig sem volt melletted
2/9 anonim válasza:
Ha szünetet kert,akkor szakitani akar! Felejtsd el.
3/9 anonim válasza:
Ennek vége, csak nem volt bátor a szemedbe mondani.
4/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nincs olyan, hogy szünet. Az kér szünetet, aki szakítani akar, de nem mer. Gyáva megoldás.
5/9 anonim válasza:
Ha én lennék ilyen helyzetben, nem keresném többet, és igyekeznék lélekben feldolgozni, hogy vége.
6/9 A kérdező kommentje:
szerintetek lehet valamit tenni,hogy ez megvaltozzon, hogy ujra belemszeressen vagy valami?
2014. máj. 7. 09:36
7/9 anonim válasza:
Annyit tehetsz,hogy elfelejted,és keresel másik fiút,aki megbecsül,szeret,és oda figyel rád.Ès sokkal boldogabb leszel,hidd el!
8/9 PearlDiver válasza:
Egy problémát vagy megoldasz, vagy nem és akkor a kapcsolatnak annyi. A szünet nem igazán megoldás, inkább időhúzás. Nem adok sok esélyt a folytatásnak...
9/9 anonim válasza:
same problem...
ne írj neki, attól csak rosszabb lesz. én a barátokon, ismerősökön keresztül tudatom vele, hogy itt vagyok, és apró jelzéseket küldök, hogy hiányozzak neki. nálunk az volt a probléma, hogy "rámunt" vagy vmi hasonló, újraindultunk, jól haladtunk, de amióta munkát kapott, háttérbe szorultam, de nem is hiányoztam neki. ez kb 3 hete volt. ha akkor szól a dologról, még megoldhattuk volna, de csak most bökte ki. kértem tőle, hogy dumáljuk meg két hét teljes elkülönülés után, de az enyém hajthatatlan... szakítani akar. bocsánat, ha elrontottam a kedvedet, amit tehetsz (lehet, hogy rontasz vele, lehet hogy nem), ne írj neki, de keltsd fel a figyelmét valamivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!