Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én értettem félre a csaj jeleit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én értettem félre a csaj jeleit?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy keveredhettem bele ilyesmibe. Elkezdtünk találkozgatni (exbarátnő), eleinte csak barátilag, majd rájöttem, hogy érzek valamit iránta. Megtörtént a csók is (ő kezdeményezte), majd kicsit "ellaposodtak" a dolgok, alig keresett, nem hívott, mikor megígérte, stb. Rákérdeztem, hogy hányadán is állunk most mi ketten, mire gyakorlatilag az válaszolta chaten, hogy régen jártunk, de most barátok vagyunk.

Szóval: egy fiú baráttal hetente többször vannak kettesben órákat, a fiú barát egy-két-három hetente virággal lepi meg (vagy csokival), és az sem gond, hogy a fiú barát néha megsimítja az arcát… mert az ugye belefér a barátságba. JA, és az sem gáz, hogy egy kis pohár bor után a fiú barátot szenvedélyesen megcsókolja, kb. 2 héttel később szintén ugyanígy köszönnek el egymástól...

Én értettem félre a "jeleket"? Vagy lehet, hogy tényleg ennyire hülye?

2014. máj. 7. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Addig jó vagy neki, amíg nem talál mást.
2014. máj. 7. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
szórakozik veled. érezteti, hogy megkaphatna, ha akarna, de nem akar. ha pedig megismerkednél valakivel, egyből elcsábítana. tipikusan a kertész kutyája ez a csaj. nekem nem kell, de másé se legyen.
2014. máj. 7. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
ah.. hagyd, veszett fejsze nyele
2014. máj. 7. 11:34
 4/8 Moszuke ***** válasza:

a nők nem logikusak és ez most nem sértés vagy lenézést, csodás teremtmények, de mások mint mi.

te nem értetted félre a jeleket, csak pasisan értelmezted.

én is ugyanúgy belezúgtam volna ezek után, mert ilyenek vagyunk mi.

ezt a csajt egyszerűen felejtsd el, ne "barátkozz" vele mert csak fájni fog.

26p

2014. máj. 7. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak kihasznál

egy lány

2014. máj. 7. 12:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Nyilván tudja, hogy félreértettem a dolgot köztünk (de szerintem objektíve nézve szerintem ezt nem lehetett máshogy értelmezni....)

Szerintem most azt hiszi, hogy megsértődtem és azért nem keresem...

Természetesen nem fogom keresni többet, és az is kétséges, hogy ő fog-e engem...

Mindenesetre HA írna, hogy mi van velem, vagy esetleg hogy haragszom-e rá...

Mi legyen a válasz? Le akarok vele feküdni.

2014. máj. 8. 18:16
 7/8 Provenance ***** válasza:

Hello!

Nem feltétlen használ ki. Jó lenne tudni mennyi idősek vagytok. Nem akarok tippelni , de 16 körül mozoghat a lány!?

Talán nem biztos magába, lehet hogy téged akar, de ő sem ismeri be , még magának sem. Voltam hasonló helyzetbe , exemmel találkozgattunk ,

előszőr csak barátilag, majd jött minden.(szex is, heti több alkalommal) majd 1x csak eltünt. Azóta sem hallottam felőle. Szóval , lehet hogy nem akar kihasználni , de jobb az exeket nem feszegetni , a múlt már elmúlt. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, hagyod a csajt a fenébe, mert mégjobban belekavarodsz , és azon kapod magad , hogy hoppon maradtál.

2014. máj. 10. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Az exekkel nem érdemes kezdeni, hacsak nem jöttetek rá mindketten, hogy kelletek egymásnak, de nálatok nem ez a helyzet. Hagyd, mert ha te meg szereted/akarsz tőle valamit, akkor neked fog ez fájni, mert ebből nem lesz semmi.
2014. máj. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!