Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért verik mindig át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért verik mindig át a csajokat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 16:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

# 18

Mondjuk azért jönnek ide mert te minden pasit és minden csajt beleértettél ebbe a kérdésbe, tehát az a minimum hogy figyelembe veszed a körülötted lévők tapasztalatait is.

Amúgy szőke vagy?

2014. máj. 7. 16:48
 22/39 A kérdező kommentje:
Nem szőke hajú vagyok. De ez most hogy jön ide? Nem vagyok buta.
2014. máj. 7. 16:51
 23/39 anonim ***** válasza:
hát ez a baj
2014. máj. 7. 16:52
 24/39 anonim ***** válasza:
Attól hogy szőke vagy még nem leszel buta, de tarthatnak annak. Így jön ide. ;-)
2014. máj. 7. 16:52
 25/39 anonim ***** válasza:
87%

# 22

Tudod az a szomorú hogy vannak emberek akik annyira buták hogy nem tudják hogy buták.

Ami még szomorúbb, azok az emberek akik buták és tudják is magukról hogy buták.

2014. máj. 7. 16:53
 26/39 anonim ***** válasza:
3rdekes módon mégis csak téged "vernek át".
2014. máj. 7. 16:56
 27/39 anonim ***** válasza:
55%
én meg azt tapasztaltam hogy többségben ti nők vagytok olyan buták hogy azt hiszitek a fazon át akar verni titeket, közben meg annyira sem lehet kiigazodni rajtatok mint egy légyfingon
2014. máj. 7. 16:58
 28/39 A kérdező kommentje:
De nem értem miért csinálják ezt velem a pasik. Másokkal miért nem történik ilyen sok estben?
2014. máj. 7. 17:04
 29/39 anonim ***** válasza:

Először is átverni csak azt lehet,aki hagyja magát.Tehát valószínűleg veled ezt rendszeresen megtehetik,mert engeded.Azért,mert naiv vagy,vagy tapasztalatlan.Ami nem egy egetrengető hiba,de azért nem árt jobban kinyitnod a szemed,mielőtt szóba állsz valakivel,hiszen nem mind arany,ami fénylik.Nem muszáj mindenkivel leállni,meg az első bóktól elolvadni.Muszáj fejlesztened az emberismeretedet,így könnyebben kitudod majd szűrni,kivel érdemes foglalkozni.Egy randi alatt rá lehet jönni egyébként,ki milyen személyiség nagyjából.Beszélgess sokat a jelölttel,találkozzatok párszor,ne engedd rögtön közel magadhoz.A gyors tempó nem vezet jóra általában.

Másodszor aki mindig ugyanahhoz a típushoz vonzódik,azt könnyű bepalizni.Tanulnod kell a kudarcokból.

Harmadszor nem szabad általánosítani.Ha okosabban választod meg a partnereidet,rájössz,hogy vannak még rendes emberek is.Ezenkívül gondolkodj el azon,hogy benned is van hiba,amit ha nem küszöbölsz ki,akkor mindig ugyanabban a csapdában fogsz vergődni.Felejtsd el azt,hogy akárki jó,meg hogy könnyen oda adod vagy kiadod magad.

2014. máj. 7. 17:05
 30/39 kolosszus22 ***** válasza:
Mégis mivel vertek át? Szerintem inkább te vagy túl naiv! Mit ígértek? Örök szerelmet, hűséget vagy mi? Ha sorozatosan ugyanúgy jársz mindenkivel el kellene gondolkodni, nem-e esetleg benned van a hiba!?
2014. máj. 7. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!