Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak akkor, ha egy nagyon szép lányt megláttok egy nagyon ronda sráccal?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 17:49
11/23 szelepke válasza:
hm.. Ha Andy Vajna csőszerelő szakmunkás lenne... XD
12/23 anonim válasza:
Semmit. Max annyit, hogy egyrészt a srác megfogta az Isten lábát és hogy végre látok egy normális lányt, aki nem csak a külsőre megy.
13/23 anonim válasza:
Őszintén szólva nem szoktam a pasikat megnézni.
14/23 anonim válasza:
"Nabamme, ez sem én vagyok..."
Ezt gondolom.
17/23 anonim válasza:
Majdnem jo a kérdés de én azon szoktam el gondolmodni mikor van egy bunko be képzelt srác.ilyen kor a csaja is az??
18/23 anonim válasza:
Azt, hogy a gyerek nagyon tudhat valamit. Nem feltétlen a pénz miatt lehet vele sőőőt...
19/23 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése,lehet hogy a lánynak ez a szép vagy neki ez jön be.Vagy nem feltétlenül megy egy szép lány a külsőre.A belső értékei is érdekelhetik a lányt!:)
20/23 anonim válasza:
talán igazi szerelem, én is ezt keresem csak én nem vagyok nagyon ronda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!