Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hajlandó megtenni azt értem, hogy nem beszél bizonyos személyekkel. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Hiába kértem már milliószor ,hogy koptassa le azokat akik nyomulnak rá stb nem hajlandó. Még én vagyok a hülye a nem normális túlreagálom stb. Dobni kéne? Mert ugye "ha még ennyit se" meg "mi lesz később" és hasonló gondolatok. Szerintetek?
2014. máj. 7. 19:52
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Könyörgöm mi ez a szabad ember szöveg? Nem bezárom a pincébe csak megkérem ,hogy ne beszélgessen már olyanokkal akik fel akarják szedni.Gondolkodjál már paraszt hogy engem ezzel hogy megaláz! Nem én vagyok a hülye én mindent elnéztem eddig. És ha nem írnának neki olyat engem nem is zavarna. de hát ez K**vára GYANÚSSS
2014. máj. 7. 19:58
 12/44 anonim ***** válasza:
75%
Aki szerint felnőtt embernek ne mondja meg az ember, hogy mit csináljon: felnőtt ember magától is rájön, hogy egy kapcsolatban nem tolerálható, ha olyanokkal beszélget valaki, akik hajtanak rá. Ha a csaj ezt képtelen megtenni, dobd, nem gondolja komolyan a dolgot, vagy éretlen még.
2014. máj. 7. 20:00
 13/44 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek! #1-es vagyok.

Néhány szabad elvű, túlzottan liberális neveltetésű agyilag nem eleresztett lány lázong most, hogy a kérdezőt kivágná meg felképelné. Igen lányok, nektek teljesen természetes, hogy azt csináltok, amit akartok. De ha a kérdező beszélgetne csajokkal, akik hajtanak rá és ti megtudnátok, akkor meg vérig lennétek sértve. Olyan kettős mércétek van, hogy szétszarom a wc deszkát.

2014. máj. 7. 20:02
 14/44 A kérdező kommentje:
Toleráltam már eleget. Minden szépen kiderült egy exből lett kettő aztán három. Aztán még egy kis ez és akkor az sem igaz szépen kiderült minden. De mondom ez a múlt nem változtathat rajta. Cserébe ezt az egy dolgot kértem amúgyis féltékeny típus vagyok de úgy látszik ez sem megy
2014. máj. 7. 20:02
 15/44 anonim ***** válasza:
Ha így folytatod, akkor te is csak egy leszel az exek közül... :D
2014. máj. 7. 20:04
 16/44 A kérdező kommentje:
Kezdem azt hinni hogy ez elkerülhetetlen kedves 83%-os
2014. máj. 7. 20:05
 17/44 anonim ***** válasza:
34%

Továbbra is azt mondom, hogy nem korlátozhatod be. Viszont igyekezz, hogy minél kevesebb ideje legyen mással beszélgetni. Csináljatok közös programokat stb.

Bár ennek meg az a veszélye, hogy túl sokat együtt vagytok. Meg kell találni a helyes egyensúlyt. :)

2014. máj. 7. 20:08
 18/44 anonim ***** válasza:
15 Úgy bizony:D Féltékenykedni? Mire is fel?:D Esetleg magadból indulsz ki?:D
2014. máj. 7. 20:09
 19/44 anonim ***** válasza:
18 Mi a problémád? Nem értelek...
2014. máj. 7. 20:10
 20/44 Noydra ***** válasza:
100%

Rég nem jó, ha ilyenekkel beszélget...

Ha meg nem érti meg, hogy ez rossz neked, semmi tekintettel nincs rád...

Miket írnak neki ami félreérthető?

2014. máj. 7. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!