Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk általában miért nem vágynak komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, én is neki, de nem akar komoly kapcsolatot!
Az érdekelni, a fiúk miért nem vágynak komoly kapcsolatra, és miért alakul ki bennük ez, kifejtené nekem valaki?
17 lány vagyok, a fiú 22.
És mi a teendő ilyen esetben, én egy picit zaklatom, mert bízom benne hátha idő kell neki? Help...:/
2014. máj. 7. 20:28
11/15 A kérdező kommentje:
Beszélgetni beszélünk, régóta ismerjük egymást,azt mondja nagyontetszem neki, de nem akar kihasználni sem, így azt mondja nem vágyik komoly kapcsolatra valamiért. Lefeküdne velmem a,de zt is mondja de, azt hozzá teszi MOST nem vágyik komoly kapcsolatra
2014. máj. 7. 20:37
12/15 anonim válasza:
És miért kell nála leragadni? Ha neked nem tetszik a hozzáállása, akkor miért nem keresel mást? Ezernyi srác van a korosztályodban is, aki normális kapcsolatot akarna, nem az ő hibájuk, hogy nem veszed észre őket.
13/15 Költőnő? válasza:
Akkor fordítok;
Megdugni megdugna de szeretni nem tudna.
14/15 anonim válasza:
Hahj... egy fiatal srácnak nagyon sok lány tetszik. Ha valóban kellenél neki, akarna veled kapcsolatot. Egy férfi csak addig nem akar komoly kapcsolatot, míg bele nem szeret valakibe igazán.
15/15 anonim válasza:
Könyörgöm neked miért a kapcsolat körül forog az életed? Megismersz valakit és maris kapcsolat? Miért kéne folyton kapcsolatba ugrani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!