Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök neki, de van barátja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki, de van barátja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, és én is neki(mondta), de nem akarja felrúgni a kapcsolatát. Mit tegyek, hogy megszerezzem?

2014. máj. 8. 07:05
 1/6 anonim válasza:
Àllisd választás elé! Te vagy a másik.
2014. máj. 8. 07:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el messze a lányt; ha a mostani kapcsolatát sem becsüli, akkor a veled való kapcsolatát majd fogja szerinted?
2014. máj. 8. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:
ne akard megszerezni! ez van! majd szakítanak úgyis, ha a csaj ilyen, de mint az előző válaszoló is írta, veled se lesz valami szoros kapcsolata, ha ezt sem becsüli
2014. máj. 8. 07:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam írni, amit a # 2.

Én is jártam már így, aztán 3 év után én lettem az, akitől úgymond megszerezték. Néhányszor... :D

De ha csak megdugni akarod, akkor nyugodtan; de semmiképpen ne járj ilyen lánnyal.

2014. máj. 8. 10:14
 5/6 anonim válasza:
Hàt ez nehèz helyzet! Rugja fel a kapcsolatàt csak azèrt mert tetszetek egymàsnak? Igaz a mai pàrkapcsolatok ugy kezdôdnek hogy egyiket otthagyjàk a màsikèrt ez egy ördögi kör! Meg attol is fûgg hogy komolye a làny kapcsolata! Mert ha igen nem èrdemes felrugnia! Ha mèg csak pàr hete honapja vannak egyûtt akkor meggondolando! 21L
2014. máj. 8. 19:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem, hogy 2 éve együtt van a barátjával.
2014. máj. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!