Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem? Mi a véleményetek?
Én hagynám a fenébe. Velem volt már ilyen :)
Engem nem nézne hülyének egyik se.
Hiiiiiii,mas lannxal beszelgetett?! Nemaaaar, ezt szerintem meg az Alkotmany.... ize.... aslaptorveny is bunteti!
marhasag:D
jelezd neki, hogy rosszul esik ha mas lanyokkal erosen flortol... kicsit szabad flortolni, de nagyon nem... megerted, hogy jo erzes meg mknden, de mondd meg neki, hogy Teged nemvegyen palora, mert Te vagy a baratnoje
hogy megbocsajtottal? Jol tetted:) ez hianyzik a mai fiatalok parkapcsolataibol... zero tolerancia, es fejlodesre keptelenseg... csak a tokeletes es mas semmi... szarugy, mert tokeletes meg nem letezik:D
jol tetted, hogy megbocsajtottal neki, de ereztesd, hogy rosszul esett a dolog, es lehetne a felfofasa kicsit... husegesebb
es ne azzal legyen a gond, hogy masokkal flortolget, bar 3 honap utan meg nem kellene ennyire nezelodnie... a gond az, hogy ugy flortol mintha nem szamitana hogy kapcsolata van
beszelj vele errol es kerdezd meg o mit gondol, mit erez miert csinalja, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!