Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól döntöttem? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja ismerkedtem meg. Kiderült, hogy közben egy másik csajjal beszélgetett. Ezt tegnap tudtam meg. És ráadásul a csaj ilyen-olyan képeket küldött neki. Állítólag nem találkoztak de azt mondta, hogy a csaj nem ott lakik de szokott lejárni oda. Egy g*cinek tartom de szeretem. Megbocsájottam neki.... de semmi nem olyan mint volt. Mit csináljak?
2014. máj. 8. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben lépnék, és bottal üthetné a nyomom.Akár milyen számtech guru is lenne az illető.
2014. máj. 8. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Amit akarsz.
 3/6 anonim ***** válasza:

Én hagynám a fenébe. Velem volt már ilyen :)

Engem nem nézne hülyének egyik se.

4/6 anonim ***** válasza:

Hiiiiiii,mas lannxal beszelgetett?! Nemaaaar, ezt szerintem meg az Alkotmany.... ize.... aslaptorveny is bunteti!

marhasag:D

jelezd neki, hogy rosszul esik ha mas lanyokkal erosen flortol... kicsit szabad flortolni, de nagyon nem... megerted, hogy jo erzes meg mknden, de mondd meg neki, hogy Teged nemvegyen palora, mert Te vagy a baratnoje

hogy megbocsajtottal? Jol tetted:) ez hianyzik a mai fiatalok parkapcsolataibol... zero tolerancia, es fejlodesre keptelenseg... csak a tokeletes es mas semmi... szarugy, mert tokeletes meg nem letezik:D

jol tetted, hogy megbocsajtottal neki, de ereztesd, hogy rosszul esett a dolog, es lehetne a felfofasa kicsit... husegesebb

es ne azzal legyen a gond, hogy masokkal flortolget, bar 3 honap utan meg nem kellene ennyire nezelodnie... a gond az, hogy ugy flortol mintha nem szamitana hogy kapcsolata van

beszelj vele errol es kerdezd meg o mit gondol, mit erez miert csinalja, stb...

2014. máj. 8. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. máj. 8. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy kicsit vissza a közönségességből.
2014. máj. 8. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!