Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek! Valaki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel osszejottem.Ugymond jarunk bar facere nincs kirakva.Nem naon csokolozunk bar o szeretne.Sot mar le is akart velem fekudni de mondtam h nem.Tenyleg naon rendes,megert engem es nem csak kihasznalni akar.Ebben teljesen biztos vok.Kulsore sem rossz bar nem az en tipusom.Az a baj h elvileg tokeletes lenne nekem megse erzem azt a gyomorremegest amikor egyutt vagyunk.Nemreg felbukkant egy fiu akit reg lattam.Regebben sokat beszelgettem vele heteken keresztul.Tom h tetszettem/tetszem neki es nekem is bejon,megse lett semmi.Par napja megint lattam.Elottem ment a tomegbe nem sokkal.Hatra nezett majd elorefordult.Ezutan ment egy kicsit majd megint megfordult ezuttal viszont egyenesen ram nezett.Nem ertem h miert de ez engem naon felkavart.Azota ra gondolok es nehezemre esik a masik fiura gondolni.Neha ot gondolom a helyebe.Tom h ez igy nem tisztesseges foleg h szoktam is neki mondani h szeretem.Eleinte tenyleg szerettem de mar nem.vok benne biztos.Plussz ez a srac is osszezavart kicsit.A fiu akivel egyutt vok viszont szerelmes belem.Mit tegyek?? :(2014. máj. 8. 18:54
1/5 anonim válasza:
Ha nem szereted azt a fiút, akivel vagy, akkor nem érdemes vele maradnod csak azért, mert ő meg szeret téged....
2/5 k.mefisto1 válasza:
szerintem ne tőlünk kérdezd. A te választásod...gondolt át h mit akarnál valójában és tegyél is úgy...szerintem...
3/5 anonim válasza:
Mond el annak a fiúnak légy őszinte vele mert még jobban beléd habarodik és akkor nagyon fog fájni neki .A másik pasit pedig próbáld keresni írj neki üzenetet a a többi pedig jön magától :)
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj h felek rairni es a masik csavot se akarom megbantani.Tegyuk fel h irok neki a masiknak pedig megmondom mi a szitu.De ha nem jon be es a masik is ott hagy akk megint egyedul leszek :(
2014. máj. 10. 10:43
5/5 anonim válasza:
mitől félsz attól h írsz neki nem esze meg :) légy őszinte a másikkal attól még nem leszel egyedül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!