Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? Jelent egyáltalán valamit? 17f
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy osztálytársam kikosarazott tanév eleje felé, én tavaly tanév vége fele óta szerelmes vagyok belé. Ő csak barátot látott bennem, ezért én azt mondtam, hogy nem nagyon akarom, hogy beszéljünk. Később osztály bulin keserűségemben beszólogattam neki, ezért nagyon megsértődött, és facebookon illetve instagramon is látványosan nem kedvelt/szólt hozzá semmihez, akkor sem ha olyan kép volt mondjuk, amin volta olyanok, akikkel ő nagyon jóban van.. Múltkor voltunk múzeumban, és az ő legjobb barátnőjével dumáltam. Csipkelődött, hogy tetszik-e még nekem a csaj. Mondtam, hogy dehogyis, de ő is látta rajtam, hogy nem így van, meg viccelődött is, hogy "na persze!" . Na mindegy ez így is maradt, de most instán is, meg facebookon is kedvelt legutóbbi egy-két képemet. Nem tudom ez mit jelent mert attól függetlenül, hogy viszonylag aktívan használom ezeket az oldalakat, nem tudom mennyit jelentenek ezek a dolgok.. Igazából nem szenvedek már miatta vagy ilyesmi, de nem múlt el a dolog, szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez jelent ez valamit, vagy ne is agyaljak ezen?2014. máj. 8. 21:18
1/8 A kérdező kommentje:
A sértődéshez még: természetesen élőben is leginkább levegőnel néztük egymást.
2014. máj. 8. 21:19
2/8 A kérdező kommentje:
levegőnek*
2014. máj. 8. 21:19
3/8 anonim válasza:
Úristen, ember ez nem számít semmit se. Talán azért nem likeolja, mert nem tetszett neki a kép mondjuk?
Egy szó mint száz próbálj tovább menni, tudom milyen rossz amikor csak azt lesed, hogy lájkolja-e a képedet.
4/8 anonim válasza:
Szerintem jelenthet valamit, főleg ha a barátnőjével is ilyesmikrol beszéltél.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem se jelent semmi csak azért kicsit fura, hogy több mint fél évig semmit aztán hirtelen 3-4et egymás után :D
2014. máj. 8. 21:23
7/8 A kérdező kommentje:
10.-esek
2014. máj. 8. 21:58
8/8 anonim válasza:
Sz*rd le,lepj tovabb, eld az eleted!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!