Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ezt szóvá tennéd a barátnődnél?
Facebook-on láttam az ismerősei között néhány olyan embert, akik elég zűrös alakok (narkós, ex-sittes, piti bűnöző), és rákérdeztem, hogy "te az ilyenekre buksz?".
Ismeri őket személyesen, de éppen csak annyira, mint én, vagyis futólag.
Mondtam neki, hogy most tényleg ennyire fontos, hogy ennyi meg ennyi ismerőse legyen, és hogy pont az ilyenek?
Aztán, ha már ez szóba került, természetesen jött a többi dolog is magától (expasi meg miegymás), és egy szép kis veszekedés kerekedett ki ebből.
Végül is, magyarázta a bizonyítványt, de én dühömben kocsiba szálltam, aztán elhúztam a csíkot.
Jaj, te is kifogtál egy ilyet ? :O
Teljesen másvilágot él az fb miatt, mintha kínaival beszélnél.
Próbáljátok meg higgadtan, ha nem jön be, akkor meg döntsd el, hogy kibírod-e mellette.
Szerintem teljesen normális dolog hogy szóvátetted. Nyilván nem szeretnéd hogy szíved választottja zűrös alakok társaságába keveredjen, teljesen normális hogy védeni próbálod.
Ellenben az expasikkal túllőttél a célon, azt nem kellett volna.
a legjobb sztem az, ha visszamész és megpróbálod tudtára adni, hogy te csak védeni próbálod a zűrös alakoktől, mert fontos vagy neki.
Vagy mi!?
Kitűnően reagáltad le a vitát.
Kocsiba ülni és elmenni, ez igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!