Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátommal aludni?
Figyelt kérdés
A legjobb barátommal aludtam tegnap este,aki fiú,és úgy alakult hogy nála kellett aludnom. Egész éjjel ölelt,és simogatott. Többet érezne?? Szerelmes belém?2014. máj. 9. 19:42
2/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem vadidegenektől várnád a választ, hanem ezt vele beszélnéd meg?
Egyébként meg nem hiszem el, hogy muszáj volt mellette muszáj lett volna feküdnöd, egy kanapéjuk tuti volt, úgyhogy szerintem nem nagyon ellenkeztél.
3/11 istenkiralycsaszar válasza:
Bizony bizony meg akar kúrálni :DD
6/11 anonim válasza:
Be akarta csúsztatni a gyíkját a nunidba! :) Én is ezt tettem volna.
8/11 anonim válasza:
elég egyértelmű....:) az ember nem szokta a barátját simogatni az ágyban egész éjjel (többet akar ez tuti azt jelenti)
9/11 anonim válasza:
Hát, én nem aludtam volna egy lánybarátommal egy ágyban, kivéve ha szeretnék tőle valamit. Te szeretnéd? Mert úgy néz ki, ő igen.
10/11 anonim válasza:
Dehogy szerelmes, csak meg akart dugni. Ha már csaj lett volna ott, azt is ugyanúgy ölelgette volna, hátha az hálából letolja a bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!