Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnak számít? Megbocsáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít? Megbocsájtható? Ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés
Ha a pasitok az exét meglátogatná, nála is aludna de nem történne szex, csak átölelné megsimogatná az arcát 1-1 rövid csók történne de nem lépnék át a határt mert nem akarnak összejönni újra csak kötődnek egymáshoz. A pasi nagyon szereti az exét, de elvan a jelenlegi barátnőjével és nem hagyná el.
2014. máj. 9. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:

Qrvára kíváncsivá tettél, hogy akkor még is mi a kóchengeres ...ért szakítottak akkor, ha "ilyen érzelmei" vannak iránta?

Ez nonsense!!!

Nem tiszteli a "mostani" párját akkor. Ennyire semmibe venni a másik személyét, egyenlő egy mosolygós arcon köpéssel. És még neki áll feljebb, ha valaki szóváteszi, még ő "dobná" a másikat?

És az ilyeneknek van párjuk...

Adjatok egy kötelet, keresek egy fát.

2014. máj. 10. 00:09
 22/79 A kérdező kommentje:
Nem felejtős kapcsolat a jelenlegi barátnője. Vele lehet hosszú távra tervezni mert igazi feleség típus. Főz mos takarít stb. Egy probléma van, hogy a pasi részéről nincsenek érzelmek. Az exét szereti, aki viszont nem feleség típus.
2014. máj. 10. 00:10
 23/79 Költőnő? ***** válasza:
100%

vegyen egy háztartási robotgépet.

Ja, hogy azt nem lehet megdugni?!

Life sucks.

2014. máj. 10. 00:12
 24/79 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy történt e szex, vagy sem, ez attól még durván megcsalás és nem bocsájtanám meg, pláne, ha azzal védekezik, hogy de nem feküdt le vele. Ez elég szánalmas szerintem. Nem akarnék olyannal lenni, aki velem elvan, mást meg szeret. Köszi, inkább kitenném.
2014. máj. 10. 00:12
 25/79 anonim ***** válasza:

Nyah, most már tudom ki vagy, szerintem menjél tentézni, fellőtték neked a pizsit:DD

pápá

2014. máj. 10. 00:13
 26/79 anonim ***** válasza:
Ha még azt is tudnám, hogy csak cselédnek tart, végképp kidobnám. Ez a pasi egy lúzer, lúzerebb, mint akik itt siránkoznak naphosszat, hogy milyen gonoszak a nők.
 27/79 Költőnő? ***** válasza:

csakh a feleség NŐ IS, AKINEK ELVILEG ÉRZÉSEI is vannak, nem pedig EGY DARAB HÚS a piacon.

Egy gerinctelen féreg a ffi.

28/79 A kérdező kommentje:
Az ex szakított a pasival. Mert nagyon hullámzó volt a kapcsolatuk vagy marták egymást vagy imádták egymást. És már inkább pusztító mint építő jellegű volt a kapcsolat. Ezért szakítottak. De úgy látszik a szakítással nem ért véget a történetük. Még egy új kapcsolattal sem. Azért írtam ide ki a kérdést mert nem tudtam tanácsot adni a haveromnak.
2014. máj. 10. 00:14
 29/79 anonim ***** válasza:
De könyörgöm miért kell kihasználni a mostani barátnőőőőt? Hát kapjon már észhez az illető és ne legyen már érzéketlen vadbarom... csak azért van a csajjal, mert mos, főz, takarít... miért? Az előző egy hivatásos eltartásos r!banc, akivel felhőtlen a dugmancsolás? Ember... kapj már észhez! A mostani barátnő sokkal többet érdemel, egy olyat, aki nem a házimunkáért szereti, hanem azért, mert ő egy szerethető nő! Neki is szüksége van egy olyan emberre, aki mindent megadna érte és SZERETI! Nem úgy, mint az ürge... Remélem volt annyi gerinc benne, hogy elmondta a mostani barátnőjének a kis kalandot... vagy gondolom ennyi már nem volt benne, mert fél, hogy elveszti a csicskását... aki szereti és eltartja... szánalmas...
2014. máj. 10. 00:14
 30/79 anonim ***** válasza:
Akkor azon nyomban hívd fel a gerinctelen féreg haverodat, hogy szakítson a barátnőjével, mert ő nem érdemli meg a lányt! Ez a tanács szerintem mindenki részéről!
2014. máj. 10. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!