Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem?
Egy veszekedés során bekattant és törölte a kapcsolati státuszt fb-ról. Másnap már megbánta és visszacsinálta volna, de én mondtam neki, hogy ez nem így működik. Mindig Utólag gondolkodik, és ekkor is inkább nekem lett volna okom megsértődni. Úgy alakult, hogy tartunk egy kis szünetet, de közben senki nem ismerkedik, mert amúgy tavkapcsolatról van szó. Ő ezt nem tudta betartani, már találkozott valakivel, akivel csak azért nem jött össze, mert foglaalt volt. Megadtam neki a lehetőséget, hogy bevallja, de a szemembe hazudott, hogy ő nem ismerkedik. Aztán elmondtam neki, hogy láttam, mit beszéltek (tudtuk egymás jelszavát), és ekkor nagy nehezen beismerte. Azért fájt, mert míg én kitartok és próbálom megoldani a problémáinkat, ő tojik az egészre és az első lehetséges alanynál bepróbálkozik. Nem tudnám elhinni egy szavát sem, mert nem először hazudott a szemembe és ez szerintem olyan dolog, ami nagyon odacsap a bizalomnak. Azóta nem beszéltünk. A húgomnak panaszkodik, hogy hiányzom neki, ha találkoznánk, átölelne és el sem enhedne. Nekem nem tud ilyen dolgokat mondani, míg együtt voltunk, akkor sem mondott ilyen romantikusabb dolgokat. Most hidegen hagy, mert a bizalmamat eljátszotta, csak az zavar, hogy mi q francért I formálódik a húgompn keresztül.
Nem tudnék vele újra együtt lenni, mert nagyon megváltozott. És amik kezdetben tetszettek vele kapcsolatban, most az idegeimre mennek. Szerintetek miért a hugommal beszéli meg az érzéseit?
1. Mert meg akarja dugni a húgodat!
vagy
2. Mert tudja, hogy minden elpofázik neked és így akar üzenni.
Nem értem mit kínlódsz egy ilyen pasival? Ő van egyedül azon a lakatlan szigeten ahol lax?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!