Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nagyon zavarna titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nagyon zavarna titeket, ha a barátnőtök tök nem lenne fotogén alkat?

Figyelt kérdés
A képeken nem mutatna jól, legalábbis csak az arca, viszont élőben szép lány.
2014. máj. 10. 16:05
1 2
 1/17 Noydra ***** válasza:
Aha, érdekes...
2014. máj. 10. 16:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Micsoda dilemma, de ha tényleg igaz, nem a fényképekre akarok masztizni hanem vele élőben dugni, szóval kit érdekel???:D
2014. máj. 10. 16:07
 3/17 anonim ***** válasza:
jaja, én biztos szakítanék vele, hiába bombázó a facebookon nem mutat jól :D... ugyan már XD
2014. máj. 10. 16:07
 4/17 anonim válasza:
A lényeg az, hogy élőben szép legyen. Nem a képek számítanak, bár ha valaki először közösségi oldalon lát meg és nem élőben akkor lehet, hogy nem fog elhívni randira hiszen nem tudja, hogy élőben szép vagy. ha ilyen történik, próbáld úgy alakítani a helyzetet, hogy "véletlen" összefussatok az utcán és meglássa, hogy szebb vagy mint képeken.
2014. máj. 10. 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna :)
2014. máj. 10. 16:08
 6/17 A kérdező kommentje:
#1 Gondolom gőzöd sincs arról, amit én most kérdeztem, de am képzeld, vannak ilyen lányok.
2014. máj. 10. 16:14
 7/17 anonim ***** válasza:
nem zavar
2014. máj. 10. 16:15
 8/17 anonim ***** válasza:
én sem mutatok jól, szóval nem
2014. máj. 10. 16:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Ugyan miért zavarna? Ha tudom, hogy valójában milyen és szeretem akkor akár a legrosszabbul sikerült képére is örömmel tekintek.
2014. máj. 10. 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Totál nem. Amúgy ha küldesz képet megmondom az őszinte véleményemet. Totál reálisan látom a lányokat nem vagyok az a csak a 100%-os csaj a jó csaj pasi. Én meglátom a gyöngyszemet a tengerben.
2014. máj. 10. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!