Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nagyon zavarna titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nagyon zavarna titeket, ha a barátnőtök tök nem lenne fotogén alkat?

Figyelt kérdés
A képeken nem mutatna jól, legalábbis csak az arca, viszont élőben szép lány.
2014. máj. 10. 16:05
1 2
 11/17 Noydra ***** válasza:

De majd megmagyarázod, hogy egyetlenegyetlenegy képen sem vagy szép, de amúgy az vagy.

Aki szép, az mindenhogy szép. Hagyjuk a hülyeséget.

Igen vannak olyanok, akiknek nem áll jól a fényképezőgép, én is ilyennek vallom magam.

De azt ki ne találd, hogy minden képen hülye fejed van, de amúgy szép a fejed.:D

2014. máj. 10. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok fotogén, 10 képből jó ha 1 db normálisan sikerül.
2014. máj. 10. 16:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Jó, akkor úgy fogalmazok, hogy igen, vannak képek amikre azt lehet mondani hogy oké, de kevés az esély. Mondjuk ez attól is függ, hogy az illető milyen szögből, milyen fénynél fényképezi magát...

de vannak olyan lányok is, akik a képen néznek ki szépnek, élőben meg arconhányod őket.

2014. máj. 10. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, ha őt se zavarná hogy én sem vagyok az.

Mondjuk jó lehet 2 nem fotogén ember kapcsolata:D

Élőben helyes par viszont minden fényképen mint 2 gnóm..:D

18/F

2014. máj. 10. 16:44
 15/17 anonim válasza:
Nem zavarna.. :)
2014. máj. 10. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2014. máj. 10. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem járnék tökkel. :(
2014. máj. 13. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!