Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párom exével?
Figyelt kérdés
A barátom exe egyszerűen kikészít idegileg. Hamarosan férjhez megy a barátom egyik régebbi barátjához. Ezzel még nem is lenne gond, sok boldogságot, de ahelyett hogy a ruhavásárláson vagy a vendéglistán törné a fejét, azon jár az agya, hogy engem meg a barátomat szétválasszon. Régebb óta vagyunk együtt, mint ők, én soha nem viszonyultam hozzá negatívan (annak ellenére se, hogy sokat van együtt a barátommal), mégis ilyen undok velem.
Kérdeztem a barátomat, mi baja, de elintézett ennyivel: "Utálja a szőkéket."
Ez nekem nem magyarázat.
Aztán mondta, hogy megtiltotta neki, hogy a srác tanúja legyen az esküvőn, amég velem jár,olyanokat mondott, hogy az összes közös fiúismerősünk szerelmes belé, engem meg utálnak...
Unom már a jópofizást ezzel a...lánnyal. Mit csináljak? Legszívesebben képen vágnám egy féltéglával..
2014. máj. 10. 23:45
1/10 anonim válasza:
ezt alig negyed órája írtad ki
2014. máj. 10. 23:46
2/10 A kérdező kommentje:
Alig negyed órája nem írhattam ki, mert fél óra a limit...
De szép Tőled, hogy így figyelsz.
2014. máj. 10. 23:48
3/10 anonim válasza:
Miért engeded a párodnak, hogy ezzel a nővel tartsa még a kapcsolatot? Ha már hatással van a kapcsolatotokra negatív értelemben a párod kéne döntést hozzon. Vagy te vagy ő. Ez nem normális, hogy te eltűröd, hogy az a csaj jópofizzon a pároddal s téged ócsároljon. A párod ha már veled van nem is kéne vele foglalkozzon, ha a csaj meg nyomul s téged szid akkor az lenne a normális, ha a párod megvédene. Szerintem. Én személy szerint azt sem viselném el ha a párom találkozgatna s bratyizna az exével,nem hogy elnézzem azt ahogy a másik még ócsárol is engem.
2014. máj. 10. 23:51
4/10 A kérdező kommentje:
Felnőtt ember, nem mondhatom neki, hogy mostantól ne beszéljenek és ne találkozzanak. Ráadásul jóban van a csaj barátjával, nem tilthatom el még tőle is...
2014. máj. 10. 23:53
5/10 anonim válasza:
Menj oda hozzá és nagyon határozottan mondj neki valami ilyesmit: "Ide figyelj! Légy szíves hagyjál engem békén és ne terjessz baromságokat rólam! Ez nagyon szarul esik nekem, úgyhogy légy szíves állj le! Hagyj békén engem és a barátomat!"
Vagy valami ilyesmit :D
2014. máj. 10. 23:53
6/10 anonim válasza:
Hát akkor vágd képen a csajt egy téglával. Más megoldás nincs. :D
2014. máj. 10. 23:54
7/10 anonim válasza:
Az ilyen vitás helyzeteknél mindig az a lényeg, hogy a saját érzéseidet fejezd ki és védd az érdekeidet nagyon határozottan és emelt fővel. Légy egyenes, de ne "támadd" a másikat, ha lehet. Tehát ne úgy menj oda hozzá, hogy "Te utolsó patkány, hogy lehetsz ennyire gerinctelen???" Ez nekem többnyire beválik :D
2014. máj. 10. 23:56
8/10 A kérdező kommentje:
Amég a barátom ki nem bökte, hogy utál a csaj, nem is tudtam. Véletlenül egyszer hallottam őket beszélgetni, ott lehordott a sárga földig, de azt hittem, csak agyára ment valami. Úgy látszik, ez tartós. Pedig szemtől szembe nem szokott bunkó lenni.
2014. máj. 10. 23:59
9/10 anonim válasza:
Én leginkább a 3. hozzászólóval értek egyet. Az lenne a minimum a párod részéről, ha ilyen helyzetekben megvédene, és határozottan megmondaná a lánynak, hogy akármi is a véleménye rólad, nem fogja eltűrni, hogy elhordjon téged. És igazából azt se értem, hogy a pasid hogy nem látja, hogy mit művel a csaj. Alapból ha én mondjuk tartanám a kapcsolatot a későbbiekben is az exemmel, biztos, hogy ilyen témákban előítéletesebb lennék vele szemben. A jelenlegi kapcsolatom pedig tabu lenne a számára. Hihetetlen, hogy ennyire tudja őt befolyásolni az a csaj. Én a helyedben elgondolkoznék rajta, hogy vajon teljes mértékben elengedte-e a múltat. Igazad van benne, hogy felnőtt férfi, stb.. És pontosan ezért kellene számára is nyilvánvalónak lennie, hogy mit művel az ex. Ha nem lenne vele elfogult, már belátta volna ezt. Mindenképpen beszéld meg a pároddal. Nem muszáj megszakítania a kapcsolatot teljes mértékben az exszel, de ha ő nem áll a sarkára, és nem áll ki melletted, akkor te hiába is akarsz hatni a csajra, nem fog leállni. Sőt, te lennél a rossz, mert tutira elpanaszolná "szegényke", hogy te ok nélkül bántod őt, és féltékenykedsz rá. Szóval.. beszéld át jól ezt a dolgot a pároddal, segíts neki tisztán látni. Ez most jó próba lesz a kapcsolatotoknak.
2014. máj. 11. 01:43
10/10 kolosszus22 válasza:
Utolsó lehetőségként én leülnék a csajjal és határozottan, de nem bunkó módon szembesíteném a dologgal, de úgy, hogy ott a pasid is és ő is hallja, megkérdezném miért jó neki a szarkavarás! Amennyiben süket fülekre talál és a barátod sem érdekli, én elgondolkodnék biztosan egy ilyen ember mellett kellene-e lenned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!