Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek olyan fiúval, akiről kiderülne hogy volt öngyilkossági kísérlete?
Tuti nem. Mert ha majd szakításra kerül a sor akkor majd elkezd fenyegetőzni, hogy öngyilkos lesz, stb. És elég nagy hülyeség szerelmi bánat miatt öngyilkosnak lenni...párszor csesztek már át durván engem is. Mégse ugrottam a Tiszába, mert annyit nem ér.
20/L
Ha szerelmi csalódás volt az ok, akkor nem. Esélyes lenne, hogy ha esetleg kiderülne, hogy köztünk sem működik a dolog, akkor újra megpróbálná, és ha ne adj isten sikerülne is neki, az én életem is tönkretenné ezzel.
A másik, hogy nekem is volt már nem egy szerelmi csalódásom, mégsem fordult meg a fejemben az öngyilkosság kísérlete, a pasim meg ne legyen már gyengébb nálam se testileg, se lelkileg..
Akkor nem :(
Félnék, hogyha szakítanék vele, akkor újra megteszi az én hibámból.
2-es voltam.
Én asszem nem hagynám ott, de csak ha nagyon bejönne...
Bár kicsit para lenne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!