Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a megoldás ha barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás ha barátnőm akar kutyát én pedig nem?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék kutyát venni, de ő nagyon szeretne a közös lakásunkba amit jövőre fogunk megvenni.
2014. máj. 11. 13:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, ha egy kutya miatt szakít veled, akkor menjen. Eszedbe ne jusson elvenni, esetleg gyerekeket vállalni vele.

Hisz maga is csak egy gyerek.

2014. máj. 11. 13:39
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem akarod, ne engedj! A kutya 15 év felelősség. Nem hinném, hogy a kedves barátnőd belegondolt, ha azzal fenyeget, hogy különben elhagy. Akkor hagyjon!

Egy kollégám is engedett a csajának. Aztán most a kutya szétdúlta a kertjét, utálja az állatot. A csaj is ráunt, nem foglalkozik a kutyával, ki van kötve, aztán csoda, ha mikor szabadon van, szétszedi az udvart a sok felgyűlt energiája miatt. Kínlódik a kutya is, ő kis, nagyon megérte azért a pillanatnyi vágyért, hogy na állat kell!

2014. máj. 11. 13:41
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Akkor lehet hogy jobb is ha csomagol,egy kutya miatt szakít ... Ezt nevezem IGAZI szerelemnek.
2014. máj. 11. 13:42
 14/23 anonim ***** válasza:
41%

Kutya miatt szakítás dolog érdekes...

A kutya még mindig jobb mint, a gyerek, de a kutya lehet alapja a későbbi gyerek vállalásnak.

Azt kéne megtudni, mi a szándéka a csajnak, mert, ha kutya után jön a gyerek kérdése és te azt sem szeretnél, akkor ezt érdemes tisztázni és akkor megértem, ha a csaj a szakítást válassza.

Így se lakást se közös életet nem érdemes kettőtöknek csinálni, mert más más az elképzelés.

2014. máj. 11. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:
10%

Érted kedves kérdező? Csak akkor van gyerek, ha van kutya!

Csillagos 5-ös eszmefuttatás!

2014. máj. 11. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
18%
Pàrom àllatellenes volt amig ki nem könyörögtem egy yorkit,ma màr jobban szereti mint èn ès a kutya is öt,èn gondozom ö max egy honapban egyszer viszi le!!!!! Nekem azèrt engedett mert màr règ vàgytam egy kisbabàra aki nem akart jönni ès igy probàlt engesztelni de ma màr 29 hetes kismama vagyok ès nagyon vàrjuk a bèbit mèg a kutyus is aki nem enged a közelembe senkit!! Szoval a lènyeg hogy imàdni valo egy kutya ès biztosan nem bànnàd meg!!!!!!!
2014. máj. 11. 14:21
 17/23 anonim ***** válasza:

Komolyan azt hitted kérdező, annyira kezdők vagyunk, hogy nem jövünk rá, arra hogy te a barátnő vagy?

Gyerekes dolog volt tőled.

2014. máj. 11. 14:32
 18/23 anonim ***** válasza:
68%

Okfejtés:

Azt hallottam, akinek volt kutyája az jobb szülővé válhat.

Én látok benne logikát. Nekem nem volt kutyám.

De ha szeretnék gyereket, lehet előtte bevállalnék egy kutyán, na mert, ha a kutyán nem tudod megnevelni, akkor mi lesz a gyerekkel? Lehet csillagozni a hozzászólást, én ettől függetlenül látok benne igazságot.

De tegyük félre a kutyát. A kérdés, hogy ki mit akar a gyerek kérdéssel. Mert, ha eltérő, csak egymás idejét raboljátok, nekem ez az észrevételem a környezetben látottakból. Ezt jobb tisztázni még az elején. 2 év még semmi.

2014. máj. 11. 14:47
 19/23 anonim ***** válasza:
hara kiri-) nevű felhasználó válasza érdekelne ez ügyben
2014. máj. 11. 14:50
 20/23 Őszödi Ferenc ***** válasza:
0%

Tőlem az udvaron nyugodtan ellehetne a kutya.

Viszont a szőrére allergiás vagyok, szóval, ha lakásba akarná behozni, együtt vágnám ki a kettőt.

2014. máj. 11. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!