Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csinálnak igy?
Figyelt kérdés
Tehàt van egy fiú aki nagyon tetszik nektek tehát favorit favoritja,de ennel ellenére kèpesek vagytok járni más fiúval is! Ez mire jó??2014. máj. 11. 19:28
1/6 Amélia:) válasza:
Én nem ilyen vagyok így nem tudom...
Talán azért, mert mindenképp akarnak valakit, kapcsolatfüggőség.
2/6 anonim válasza:
féltékennyé akarja tenni a helyes fiút?
ki tudja? :) én nem...
3/6 anonim válasza:
Attól, hogy tetszik, még nem szereti, nem nagy ügy, nekem is sok mindenki tetszik, de csak egybe vagyok szerelmes.
4/6 anonim válasza:
Ha azt a favorit fiút nem érdeklem, akkor egyszer csak túl kell lépnem a dolgon...
6/6 anonim válasza:
Attól, hogy valaki nagyon jól néz ki, még nem akarok vele járni.
Ha viszont valaki más, aki kevésbé helyes, de benne megvan, ami boldoggá tesz, akkor miért kéne egy olyan pasira várni, akinek csak a jó külseje van?
Ha viszont félreértettem a kérdést, és az a helyzet, hogy valaki őszintén szerelmes valakibe, és mégis mással jár... arra nincs tippem, hogy miért teszi.... csak kell valaki neki, aki törődik vele, vagy ilyesmi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!