Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Amikor valakivel megromlik a kapcsolatotok és ő letilt mindenhonnan, hogy ne is tudj neki írni, írnátok neki még egy utolsó búcsúlevelet? Csak azért, hogy ne így legyen vége, hogy hirtelen kizárjátok egymást egymás életéből. Megéri egy utolsó búcsúlevél? (amibe természetesen nem lenne semmi rossz csak, hogy legyen boldog mert én tényleg ezt kívánom csak mégis olyan rossz, hogy emberek így vetnek véget egy kapcsolatnak)2014. máj. 11. 23:01
1/5 anonim válasza:
Vesziteni nem veszitesz vele semmit. A lelkiismereted tiszta marad, es ha van egy kis esze, akkor rajon, hogy ez gyerekes megoldas es akkor meg lehet reakcio is jon a masik fel reszerol.
2/5 anonim válasza:
Nézd. Letiltott téged, vagyis beszélni sem akar veled. Nem érdemes, úgyse fogja megkapni, vagy ha meg is kapja, nem olvassa el.
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, már csak azért is mert így benned sem maradnak meg azok az "még ez és ezt el szerettem volna mondani" érzések. Még, ha nem is olvassa el akkor is jobban leszel, ha pedig elolvassa akkor nem fog neki sem megártani.
4/5 Költőnő? válasza:
neked van rá szükséged. Tedd meg nyugodtan
5/5 Mátranováki Fényevő válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, megírtam, nem bántam meg. És ha megint kellene, megint megírnám. Szerintem is megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!