Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek! Valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek! Valaki?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lányal 3 hete és sokat beszégetunk este 9 tól regel 6 ig mindent meglehet dumálni mit valami lelki társ nagyin jó fej meg minden de felhuzott és azóta nem is beszélunk ez már lassan 2 hete, igen 8 napot voltam vele és 1 szer talákoztam nem volt semmi mert mondta nem akar sijetni mondtam oké csak ismerkedés semmi más

erre 8 dik napra a facebookon be tett egy kis taknyost be tett kapcsolatba a facén :D ugye erre én likoltam és irja a facén

-----------

L

Na vêgre h fent vagy csak elakartam mondani h nem járok azzal a fiuval az csak hülyesèg , valakinek a szivatàsára lett

én

oké semmi baj

L

:(

én

akkor meg szívatásból hagyuk eszt abba és kész, nem tom hogy kit akarsz szivatni de az biztos hogy engemet rendesen meg szivatál

L

Hidd ezt

én

oké hiszek neked :)

L

OK

---------

erre 5 nap mulva le vette a kapcsolatot a facén én akkor se irtam rá szzerintetek mit tegyek beszéljek vele vagy lépjek tövább???

2014. máj. 12. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe......hidd el az ilyenekkel csak a baj van....
2014. máj. 12. 13:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Ő már tovább lépett. Tedd ezt te is.
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj ki az életbe és keress egy nőt... :)
 4/15 anonim ***** válasza:

Első lépés:

Szerezz be egy nyelvtankönyvet.

Második lépés:

Tanulmányozd az 'Első lépésben' megszerzett könyvet.

Harmadik lépés:

Ha végeztél a 'Második lépés'-sel, utána jöhet minden más.

2014. máj. 12. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Újabb fiatal, akinek Zuckerberg a barátnője...

szánalmas ez a világ.

2014. máj. 12. 13:28
 6/15 A kérdező kommentje:
:D
2014. máj. 12. 13:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tanulj meg helyesen írni, és hagyd ott.
2014. máj. 12. 13:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
2014. máj. 12. 13:33
 9/15 anonim ***** válasza:

Privát a kérdezőtől:

"az irásomal kapcsolatosan :)

Az üzenet szövege: ugy birom az ilyaneket akik a nyelv tudás mesterei szólnak :D de érsétek meg hogy mindenki leszarja hogy be szólsz másnak én nem azt kérdeztem hogy jó tudok irni hanem hogy mit szólsz ehhez és ha nem tudsz segiteni akkor meg zárd be a pofádat és lapoz tövább oké"

Én ezt szóltam ehhez. :)

De látszik, még egy beszólós levél megírása is megerőlteti azt a 2 fogaskereket a fejedben.

Elég sokat segítettem csupán azzal, hogy rávilágítottam egy olyan fatális hibára, amit te természetesnek tudsz be.

2014. máj. 12. 13:39
 10/15 A kérdező kommentje:

szerintem ez egy ujab lerázási módszer :D

az volt a baj hogy most tok őszinte voltam velle mert az edig öszes lányt akkikel jártam le szartam ezt meg nem gondoltam mi lesz ha egyszer rendes leszek de ugy látom nem éri meg mert a lányoknak nem a rendeség számit sajnos

2014. máj. 12. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!