Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két nő között őrlődöm, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két nő között őrlődöm, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

27 éves pasi vagyok. Nemrég mentünk szét a párommal (41 éves nő) Nemrég megismertem egy másik nőt (40 éves) A gond az hogy igaz, hogy ez a mostani normálisan bánik velem, szeret, megbecsül és rengeteget tesz értem, de üres, unalmas, és egyáltalán nem vonzódok hozzá.

A másik nő az exem, vele megvolt a vonzalom, szerelem, de utólag kiderült, 1 éven át hazudott, csalt az exével és szemét módon bánt velem mindvégig. Ha nekem lenne kutyám, azzal nem bánnék úgy, mint ahogy ő velem. Egyik pillanatban kedves volt, a másikban meg szemét módon alázott. Azt mondta azért volt ilyen csak, mert az expasija húzta ellenem.

A további probléma, hogy a mostani nőmnek, rengeteget ígértem. Feladta az állását, albérletét azért hogy hozzám költözzön, ezt én akartam leginkább. Csak időközben megjelent az exem.

Sajnálom a mostani párom eldobni, szeret és sokat tesz értem, belerokkanna ha elhagynám, de üres az egész kapcsolat és nem szeretem.

Az exem ígért mindent ha felmelegítem vele, de viszont ezek után abba a kapcsolatban már bizalom nem lenne iránta.

2014. máj. 13. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Sztem meg mindkettőt hagynod kéne.

Exet a régi dolgokért...ha egyszer megtette/átvert,akkor másodjára is lazán megteszi.

Másik meg mert nem szereted igazán.

2014. máj. 13. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:

egyik sem!

tényleg. sajnálom a mostanit, de talán segíts neki másik albérletet találni, köztetek ez nem működik, téged még leköt az ex és a gondjai, nem érzel iránta semmit.

az ex meg úgy tűnik rendesen kipackázott veled, nem éri meg egyszerűen folytatni, hacsak nincsenek olyan komoly érzelmek amik miatt irtózatosan nehéz, de tényleg azt ajánlom, hogy mielőtt zárd le az exeddel, a mostanit pedig ne kínozd. Neked is idő kell most.

2014. máj. 13. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem is hagyd mindkettőt. Az egyiket nem szereted, a másik meg nem szeret téged...
2014. máj. 14. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!