Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell így kiborulnia azon, hogy csókolóztam egy lánnyal?
Előre leszögezném, hogy lány vagyok és hetero.
Még a hétvégén elmentem a legjobb barátnőimmel szórakozni és az egyikükkel csókolóztunk párszor. Tegnap megtudta a barátom és most kb. haragszik rám, mert hogy ez milyen megalázó neki, hogy viselkedhetek így, ez r...bancos, mit gondolnak rólam mások és hogy ezek után majd az fog-e kiderülni, hogy a fél város átment rajtam.
Nem értem, miért kell ezt ennyire túlreagálni, mikor csak poén volt az egész.
De itt most nem arról van szó, hogy fiúval tettem volna.
A volt barátomat sosem zavarta, ha kavartam a legjobb barátnőmmel, sőt.
A volt párom is csókolózott a legjobb barátjával (fogadásból) és semmi nem volt belőle, nem kezdtem el hisztizni, hogy "megcsal".
"leszögezném, hogy lány vagyok és hetero"
Biztos vagy benne?
Ha nem vagy biszexuális, akkor miért csókolózol egy lánnyal?
Majmolsz egy újabb hülye divatot?
Érdekes ez a társadalom... szerintem manapság többé-kevésbé elfogadott, ha egy lány ilyet csinál.
Tudod, ha egy lány megy kézen fogva a legjobb lány barátnőjével az utcán, senki nem nézni őket leszbinek, ha egy fiú csinálja ugyanezt, akkor mindenki megbotránkozik. Ugyanez igaz a csókolózásra is szerintem.
A lány-lány csókot a fiúk még sokszor izgatónak, szexinek is tartják.
De ezt nektek kell megbeszélni... tisztázzátok a szabályokat, beszéljétek meg, hogy kinek mi fér bele.
Szép kis pár:)
Atomot rátok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!