Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell így kiborulnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell így kiborulnia azon, hogy csókolóztam egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy lány vagyok és hetero.

Még a hétvégén elmentem a legjobb barátnőimmel szórakozni és az egyikükkel csókolóztunk párszor. Tegnap megtudta a barátom és most kb. haragszik rám, mert hogy ez milyen megalázó neki, hogy viselkedhetek így, ez r...bancos, mit gondolnak rólam mások és hogy ezek után majd az fog-e kiderülni, hogy a fél város átment rajtam.

Nem értem, miért kell ezt ennyire túlreagálni, mikor csak poén volt az egész.

2014. máj. 13. 21:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont és de igen reagálnál rá. Olyan nincs, hogy nem. A barátod meg jogosan akadt ki, nem poénból. Hogy neked ez poén az nem jelenti, hogy helyesen cselekedtél. Mit szólnál, ha a párod csak úgy poénból legfekszik az egyik barátnőddel? Á csak poén volt...-.-"
2014. máj. 13. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert megcsaltad, te idióta
2014. máj. 13. 21:16
 13/21 A kérdező kommentje:

De itt most nem arról van szó, hogy fiúval tettem volna.

A volt barátomat sosem zavarta, ha kavartam a legjobb barátnőmmel, sőt.

A volt párom is csókolózott a legjobb barátjával (fogadásból) és semmi nem volt belőle, nem kezdtem el hisztizni, hogy "megcsal".

2014. máj. 13. 21:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A "volt" nem jelenlegi és nem általános dologról van szó. Ha az exeid megengedték volna, hogy lefeküdj bárkivel akkor te minden kapcsolattól elvárod? Mondd te ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted magad? Veled van gond és nem a pasiddal! Akárhogy magyarázod meg.
2014. máj. 13. 21:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"leszögezném, hogy lány vagyok és hetero"

Biztos vagy benne?

Ha nem vagy biszexuális, akkor miért csókolózol egy lánnyal?

Majmolsz egy újabb hülye divatot?

2014. máj. 13. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a társadalom... szerintem manapság többé-kevésbé elfogadott, ha egy lány ilyet csinál.

Tudod, ha egy lány megy kézen fogva a legjobb lány barátnőjével az utcán, senki nem nézni őket leszbinek, ha egy fiú csinálja ugyanezt, akkor mindenki megbotránkozik. Ugyanez igaz a csókolózásra is szerintem.

A lány-lány csókot a fiúk még sokszor izgatónak, szexinek is tartják.

De ezt nektek kell megbeszélni... tisztázzátok a szabályokat, beszéljétek meg, hogy kinek mi fér bele.

2014. máj. 13. 21:25
 17/21 anonim ***** válasza:
majd ha 3 év múlva 18 leszel utána kezdj csak pasizni sztem,ennyi ésszel még inkább maradj az uborkánál
2014. máj. 13. 21:52
 18/21 anonim ***** válasza:
"A régi Pasimat nem zavarta ha megcsókoltam a legjobb barátnőmet" -.-" komolyan?? esküszöm 14 évesen több eszem van az elöző pasid a r*biket szerette a mostanni pasid meg csak normális
2014. máj. 13. 22:42
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

Szép kis pár:)

Atomot rátok!!!!!

2014. máj. 14. 00:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Engem zavarba.Úgy érezném félreismertelek,kicsit megrőkönyödnék.Amúgy tényleg ha 2 lány smárol egymással az izgató tud lenni a férfiaknak. 19/f
2014. máj. 14. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!