Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja, nem szeret, de a tettei mást mutatnak! Nem értem, miért ilyen?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt és kb egy hónapja elkezdtünk komolyabb dolgokról beszélni(összeköltözés stb). Akkor azt mondta, hogy nem tudja még mi lesz, mert bizonytalan, nem tudja, hogy szeret-e vagy nem, de közben a tettei: ahogy viselkedik velem, amiket megtesz értem, ahogy hozzámér és még sorolhatnám, pont az ellenkezőjét mutatják. Rákérdeztem, hogy miért érez így? azt mondta, hogy a veszekedések miatt belefáradt.. Azóta próbálok változtatni (mert amúgy tényleg nagyon hisztis típus vagyok), de nem tudom, hogy mit csináljak, nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni..
Amúgy mindketten most érettségizünk, a szüleim válnak és ezért most még feszültebb vagyok, de próbálok odafigyelni, hogy ne rajta csattanjon minden. Mit csináljak? nagyon fontos nekem.
mindketten 0 évesek vagyunk
Láttam, már kijavítottam.
Bocsánat nem láttam, néha rossz a billentyűzetem. De inkább tanácsra lenne szükségem, mint javításra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!