Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első napokban még nem baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első napokban még nem baj, ha nem beszélünk minden nap?

Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
nem baj
2014. máj. 14. 18:38
 2/8 WheneverYouWant ***** válasza:
Egy kapcsolatban sosem baj ha nem beszéltek minden nap.!!!
2014. máj. 14. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Később se baj, nem kötelező minden nap beszélni.
2014. máj. 14. 18:40
 4/8 A kérdező kommentje:
és az nem gáz, ha mind a ketten bent vagyunk facebook-on?
2014. máj. 14. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ha komolyan érdekel a csaj akkor keresed őt ha nem csak szórakozol akkor inkább felejtsd el..

az udvarlás már látom nem divat..

persze nem kell erőltetni a jelekből lehet következtetni hogy a csaj mire vágyik..

2014. máj. 14. 18:44
 6/8 A kérdező kommentje:
lány vok :D
2014. máj. 14. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam jó a céltalan beszélgetésekben, szóval Én nem is tudnék, bár nem is akarnék minden nap beszélni.
2014. máj. 14. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem... Mi is egész nap be vagyunk általában jelentkezve Skype-on mégsem beszélünk, csak 1-2 naponta váltunk 1-1 hosszabb (1000-3000 szavas) levelet, nálunk ez a kapcsolattartás ha nem találkozunk.

De az ilyen párszavas chatelgetés egész nap totál értelmetlen szerintem... Semmi értelmesről nem lehet szinte beszélni úgy. Húgomék szoktak így chatelni, hogy húgom állandóan unalmas hülyeségeket irkál vagy "vicces" dolgokat küldözget a barátja meg néha rászól, hogy hagyja már, épp tanul vagy mást csinál aztán húgom meg ettől rosszkedvű lesz, amúgy meg kb. 60%-ban valami hülyeségről vitáznak ilyenkor, hát ennek tényleg sok értelme.

2014. máj. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!