Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy szakítás után megérzem ha valami történik a volt barátommal?

Figyelt kérdés
Azzal kezdődött, hogy egy héttel a szerda előtt a szerdára gondoltam és úgy éreztem összeköthető lesz ez a nap az exemmel. Aznap találkoztam vele és randipartnerével, akivel azon a napon össze is jöttek. Volt egy nap, amikor nagyon fájt a hasam és egész nap rá gondoltam, éreztem hogy van vele valami. Kiderült, hogy azon a napon csúnyán összeveszett a barátnőjével. Ezért nem tudom őt elfelejteni. Sokszor érzek meg róla ilyeneket. Vagy ezeknek semmi köze egymáshoz? De olyan sokszor voltak ilyenek, nem lehet véletlen. Néha úgy érzem szeret még. Létezik olyan, hogy ha rámgondol megérzem, vagy annyira kötődök hozzá, hogy egy tudatallatti végzi kettőnk között a dolgát?
2014. máj. 14. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Énis ebben a cipőben járok amiben te.

Szerinte lehetséges.

2014. máj. 14. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
fingj egy nagyot elmulik a pocakfályás
2014. máj. 14. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
És amikor azt érzem, szeret, az csak a remény vagy annak is lehet igazságalapja? 2. kommentelő jót nevettem...-.-
2014. máj. 14. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
természetesen lehet. hogy szeret-e még azt nem tudhatod, szerintem a kötődés miatt a nagyobb hangulatváltozásokat megérezheted. meddig voltatok együtt?
2014. máj. 14. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem az érzés hogy szeret inkább a reménykedéshez kapcsolódik. persze biztos nem felejt el két nap után, nem azt mondom, csak ilyenkor még nagyban dolgoznak benned a hormonok, különböző érzések, emlékek...szóval érted.

de a megérzés hogy történt vele valami, az velem is előfordult már néhányszor. nem jött be mindig, de voltak rá példák hogy igen.

2014. máj. 15. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!