Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha ilyen helyzetbe lennétek?
Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Nem rég felhozta, hogy nem lehetünk örökké együtt, miközben én hosszútávra terveztem vele. Azt mondja szeret, de ne legyen önző,h azt kérem adja nekem az egész életét. Nem akar szakítani,de legyek ezzel tisztába. Ti mit tennétek? ( 21/L)2014. máj. 15. 15:11
1/24 A kérdező kommentje:
*legyek :)
2014. máj. 15. 15:12
2/24 anonim válasza:
kielveznem meg egyutt lehetunk, aztan majd kiderul
3/24 anonim válasza:
Ha 2 év után ilyet benyőg, az nemcsak elpazarolt éveket jelent, de halott jövőt is. Ha komoly dolgokat szeretnél, de ő nem, ne pazarold az időd tovább!
4/24 anonim válasza:
Jézus, most azonnal lapátra vele.
5/24 anonim válasza:
Akkor felesleges vele tovább maradni.
6/24 anonim válasza:
Mi most két és fél éve vagyunk együtt a párommal, 20 évesek vagyunk, szóval könnyű volt beleképzelni magam a helyedbe. Nekem ez egyértelműen szakítás, hiszen az értékrendünk és az elvárásaink, igényeink teljesen különböznek. Szomorú lennék, hogy két évet pazaroltam erre.
7/24 A kérdező kommentje:
de hát tudjátok,milyen a szerelem... nehéz ez,mert semmi problémánk nem volt eddig,jól megvoltunk..
2014. máj. 15. 15:21
8/24 anonim válasza:
Nem birtokolhatod az egész életét és egy palimadár lenne ha neked adná.Az egész életét kéred nem a fogkeféjét ez tudod milyen önzően hangzik?
9/24 A kérdező kommentje:
Én lennék önző? Hs v.ki összejön vkivel akkor az egyenlő azzal,h nem maradnak örökké együtt?
2014. máj. 15. 15:23
10/24 anonim válasza:
nem. pont h a pasid az, mert tudja hogy tervezel, de ő nem akar és azért önző, mert ahelyett, hogy lépne (döntene) halogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!