Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon rosszul éreztem magam.. depresszióba estem.. A közérzetem még most sem makulátlan. Most arra vágyok, hogy egy szintén nálam mélyebb depresszióban szenvedő, síró lányt magamhoz ölelhessek, és meghallgassam. Tudom milyen fájdalmakat él át, és szeretném hogy összekulcsolt kezeim közt kisírja magát.
2014. máj. 15. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak lejjebb húzna téged is. Ilyenkor pont egy életvidám ember közelsége gyakorol az emberre pozitív hatást. Nem biztos, hogy depressziós vagy. Ahhoz azért több minden kell. De ha nagyon nem érzed jól magad, menj el egy pszichológushoz, hogy kiderítse, valóban ez a bajod. Mellette meg járj el barátokkal, menj sportolni, szórakozni, és érd el, hogy valamiben sikerélményed legyen. Csak az írja felül a negatív gondolatokat.
2014. máj. 15. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
menj önkéntes segítőnek
2014. máj. 15. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Depresszió és depresszió között van különbség, szóval nem biztos, hogy ugyan azt élte át.

De egyébként szerintem te nem depressziós voltál, hanem csak lehangolt, napokon keresztül.

2014. máj. 15. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!