Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kezd egyre igénytelenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd egyre igénytelenebb lenni a barátnőm?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egyre jobban nem érdekli semmi, ami vele kapcsolatos. Késett 3 hetet a menstruációja, mondtam menjen nődokihoz. Őt nem érdekli, majd megjön. Antibiotikum kavart be, de akkor is ez milyen hozzállás? Egyre gyakrabban találkozik velem zsíros hajjal, ha szólok akkor persze bunkó p@raszt vagyok. Másik ami nem érdekli (mellesleg tagadja) hogy hízik. 38-as volt a mérete, mostmár csak a 42-est nézi meg, ami annál kisebb, az szerinte 'kis pics.kra van gyártva'. Hiába mondom hogy járjunk el edzeni vagy legalább figyeljen a kajára, azt kapom rá hogy ez genetika. Kb 1 éve kezdte el ezt, és már kezd elegem lenni ebből. Hiába mondok akármit, mindenre van egy joker kifogása
2014. máj. 16. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Ez nem barátnő, csak egy teher... Kezd el kerülni, és keress mást akivel nem egy irányú a barátság
2014. máj. 16. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Vagy nem érdekli már annyira a külseje, mert gondolja, ha van barátja, akkor minek.

Vagy már nem szeret, ezért nem akar tetszeni neked.

Vagy van valami problémája, rossz passzban van, és így jön ki rajta.

Nem történt vele semmi, ami miatt megváltozott?

Az is lehet, hogy rosszul esett neki, ahogy mondtad ezeket, és már csak azért sem akar rád hallgatni.

2014. máj. 16. 09:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán derül ki, hogy a kérdező nő vagy férfi, így nehéz pontos megfelelő adni.
2014. máj. 16. 09:07
 4/12 A kérdező kommentje:
23 éves férfi vagyok. Barátnőm 22
2014. máj. 16. 09:09
 5/12 anonim ***** válasza:
20%

Dobd ki, ez az igenytelenseg meg 40+ evesen is gaz.

Genetika persze... nagy humbug az genetika, erdekes auschwitzban miert nem volt senki "genetikailag" kover??

2014. máj. 16. 09:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Lesz majd ő újra igényesebb, ha egyszer újra egyedül lesz, és ismerkedni akar.

Ha a finom célzásokból nem ért, próbálhatnál vele egyszer tapintatosan, de őszintén beszélgetni ezekről a dolgokról, de én a helyedben nem arra helyezném a hangsúlyt, hogy ebben-abban milyen igénytelen, hanem arra, hogy elmondjam, hogy belőlem ez a viselkedése milyen érzéseket vált kit.

Másrészt mindenki jobban viseli, ha nem a személyét kritizálod, hanem bizonyos nem tetsző viselkedését vagy a döntéseit. Ez utóbbi kevésbé vált ki az emberekből reflexszerű védekezést, önigazolást, kifogások keresését, ellentámadást stb., mintha személyükben érzik magukat "megtámadva".

Nem tudom, hogy mennyi esélyed van arra, hogy változtasson, mert azért jó esetben egy nő nemcsak a párja miatt, hanem saját maga miatt is igényes annyira, hogy nem hanyagolja el a külsejét (sem).

2014. máj. 16. 09:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet úgy gondolja, hogy már megszerzett téged, te szereted őt, elfogadod olyannak amilyen, akkor meg minek,strapálja magát?
2014. máj. 16. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
arra még nem gondoltál hogy veled van a baj, és szarik arra hogy neked tetsszen?
2014. máj. 16. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Azonnal ez jutott eszembe :D

[link]

Egyébként elég undorító trehány barátnőd van, az utcára nem megyek ki zsíros hajjal nem hogy úgy találkozzak a szerelmemmel

2014. máj. 16. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik mond meg neki hogy ha nem változtat magán akkor szakítasz vele
2014. máj. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!