Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
A barátom egy hétre kiment nyaralni.Vasárnap jön haza és minden nap beszélünk,jó reggelt üzeneteket ír és minden nap elmondja,hogy mennyire szeret.De eddig nem telt el úgy egy nap ,hogy ne lássam meg valamilyen fényképen ..és mindig csaj mellett ül és láttam hogy eddig már 2 lány is csinált egy selfiet a barátom napszemüvegébe és feltette facebookra és a barátom meg likeolta is...:SS lehetséges hogy külföldön összejönne valami csajjal??már majdnem egy éve vagyunk együtt én nemtudom miért vagyok ennyire féltékeny,nem szeretem ha hozzányúlnak ahhoz,ami az enyém..miért adja neki oda a napszemüvegét?:SSSSSS
2014. máj. 16. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
mert nem önző és bunkó :) majd ha neked nem adja oda, akk háborodj fel :D a képek a bűnösök nem a pasid, miért ne lájkolná azt a képet, amihez köze van?!
2014. máj. 16. 15:33
 2/4 anonim válasza:
a féltékenység teljesen normális főleg ien helyzetben énis az vagyok pedig mi mindennap talizunk..figyi a fiúk ienek szinte biztos hogy téged szeret de imádják hogyha egyszerre több lány van oda értük...lehet h féltékennyé akar tenni egyébként meg lehet az is hogy ő meg azért aggódik h nehogy bepasizz amig ő távol van :DD szerintem nincs ok az aggodalomra :DD
2014. máj. 16. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, én durvább fotókat láttam róla, pl mikor ő guggol két lány áll hátul rajta és épp a barátom nyakába/vállára rakják a lábukat.

Elég érdekes érzés volt, ezt tudattam vele is, erre ő leszedette a képet és megnyugtatott,hogy csak jól érezték magukat s a kép kedvéért volt egy 'pozíció'.

Mond el neki szerintem az érzéseid,hogy kicsit zavarnak azok a képek,és nem tudod mire gondolj. Biztos elmondja őszintén mi a helyzet és megnyugtat.Sokkal jobb, ha kiadod,és nem magadban őrlődsz. Egyébként nem szokott róluk mesélni,ha megkérdezed mit csinált egész nap?

2014. máj. 16. 15:47
 4/4 A kérdező kommentje:
nem..róluk egyáltalán nem beszél
2014. máj. 16. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!