Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért hagyja el a párját egy csúnyább nőért? Veletek volt már ilyen?
Történetesen egy barátnőmért hagyott el! Nem csúnya a lány,de tőlem sokkal rosszabb a külseje. Az álla előreugrik és ettől nagyon nem szép az arca. Nagyon beszédes ez a lány,jófej és életvidám.
Én meg inkább csendesebb vagyok, ragaszkodó, sokat sportolok , magabiztos, tele célokkal , tudásvágyam hatalmas, borzasztóan lelkiismeretes vagyok és mindennél jobban szerettem a barátomat, 5 évig voltunk együtt, 3 évig ő is a tenyerén hordozott aztán elkezdett bennem mindent utálni,mindenért belém kötött. Ki se mondta a szakítást 3 nap múlva már ezzel a lánnyal volt együtt. Igazából nem tudom megérteni a miérteket, miért ő kellett neki?
Nem szakállas a csaj? Mert akkor vágom az igazi okot.
Egyébként meg a szex, mindig a szex a válasz, kivétel nélkül ide fogsz kilyukadni ha párkapcsolati kérdést teszel fel magadnak.
Első épp ez az,hogy tudom nem minden a külső, mivel a barátnőmet jól ismerem tudom,hogy én sokkal lelkiismeretesebb vagyok,már ha csak a tényt nézzük,hogy én nem állnék össze bartánőm volt pasijával,főleg így!! volt,hogy az ő barátja rám nyomult,de én úgy elküldtem ,hogy meg se mert mukkani a srác. épp ezért érthetetlen ,mert a barátommal mindig nagyon kedves voltam , még ha meg is bántott én nem vágtam neki vissza. a külső miatt se lehet,mert nem szebb tőlem.
ami mellette szól az a nagy szája , hogy folyton bulizik és iszik a lányokkal. de emiatt elhagyni valakit ? :(
Utolsó, én is ezt vettem észre,hogy a pasiknak az ilyen lány kell,aki összevissza vihog mindenen, játssza az agyát. A barátomon is mindig azt láttam,hogy ácsingózik az ilyen lányok után akik kavarnak,flörtölnek mindenkivel,nagy a szájúk,teszik-veszik magukat.
Én erre pedig képtelen vagyok,hogy hülyének tetessem magam. Nagyon szerettem őt amíg együtt voltunk, kifejeztem neki mindig szeretetem, kedves,aranyos voltam vele,mert egyszerűen ilyen vagyok.
És tényleg érdekes mert eddigi életemben az összes pasimat egy barátnőm nyúlta le..vagy ha nem akkor miután szakítottunk rá pár napra egymásra "találtak".. undorító ez a mai társadalom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!