Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csendes, visszahúzódó lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes, visszahúzódó lány vagyok miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Azt gondom hogy okos intelligens, szép lány vagyok viszont visszahúzódó, nehezen engedem közel magamhoz az embereket. Miért van az hogy nem keltem fel senkinek az érdeklődését, miért nem kezdeményeznek nálam? Hogyan tudnék nyitottabb lenni?

2014. máj. 16. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen korú lányoknál csak akkor kezdeményeznek a fiúk, ha szexet akarnak és látják, hogy könnyen kapható a lány.
2014. máj. 16. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen típusú lányok jönnek be :) akár írhatsz is nyugodtan ha gondolod :) 17/F
2015. jan. 9. 16:59
 13/13 anonim válasza:

No ne sírjatok..

A nem sex fügő fiúk egy részének nagyon bejön ez. Sajnos a viszahúzódób lányok válogatósabak is és persze nehezen is nyílnak meg azért a fiúknak sincs könyű dolga. 18/F

2015. aug. 8. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!