Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet szerintetek?
Figyelt kérdés
Mit jelenthet az ha az egyik osztálytársammal azt álmodom,hogy elhívom őt randizni és egy csomót beszélgetünk és nevetünk az álmomban?2014. máj. 17. 10:19
1/5 anonim válasza:
Azt hogy valamilyen szinten vonzodsz hozza.
2/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy tudat alatt erre vágysz.
3/5 csingilingg84 válasza:
Mindenre rá lehet húzni, hogy tudat alatt erre vágysz, de én ezt nem hiszem. Egyszer azt álmodtam, hogy megcsókolt az a srác, akit a világon a legjobban utálok. Semmilyen valóság alapja nincsen. :C
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,bár szerintem az én esetemben az első kettőnek van igaza,mert én nem utálom őt,sőt.
2014. máj. 17. 16:47
5/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy az osztalytarsad szereti a nemetul tudo krokodilokat a hajszalaiddal etetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!