Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátnőm, akinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm, akinek van egy kislánya, egyszerűen nem tudom megszeretni a kislányt, ez nagy probléma?

Figyelt kérdés
Tervezzük az összeköltözést, igazából el vagyok a gyerekkel nem zavar, csak úgy nem tudok mit kezdeni a helyzettel, hogy ott van, folyton ölelget, szeretet hiánya van, az apja rgy kretén és nem érdekli, hogy van egy lánya... A kislány meg folyamatosan azzal bombáz engem, hogy mennyire szeret, meg ölelget... Én viszont nem szeretném hazudni neki, hogy szeretem, mert nem... Ebből hosszútávon baj lesz, vagy ahogy nő majd elmúlhat ez nála?

2016. jún. 21. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

5 eves lanyom van,a parom a neveloapja,nem az igazi.

Ugyanilyen rajongassal szereti mint nalatok de a parom nem sot,nem szereti ha megerintik (rajtam kivul),a sajat anyjanak sem ad puszit.De engem nagyon szeret,mint csalad is mukodunk,egyutt neveljuk a lanyomat teljes apai hataskorrel.

Minap reszegen eloadta h en majd erzelmekkel szeretem,o pedig ertelemmel.Kedveli mint egy kis baratot de a szive zarva elotte.Nyilvan az anyai szivemnek nagyon rossz volt ez,kb atzokogtam az estet de megkoszontem h oszinte es h a jot keresi a gyerekben,a fejlesztendo pontokat,hogy ertelmes klassz felnott legyen es erre jobb potapat almomban sem kivanhatnek a lanyomnak.

Amikor nagyon log a paromon,akkor raszolok h hagyja abba mert ezt a masik nem szereti,en viszont siman elbirok bmennyi puszit,olelest,jojjon hozzam.

Szoval a sajat tapasztalatom h lehet mas gyereket nevelni jol,vidaman a 2 lepes tavolsagot megtartva ugy,h ez mindenkinek jo legyen.

A baratnoddel kell kozos nevezore jutnotok hogy neked mennyi fer bele es mi az ami mar nem.En nem ertek egyet azzal a valaszoloval ahol csak anyu fegyelmez es anyun keresztul tortenhet bmi kontakt.Ezzel a gyerek sosem fogja csaladtagnak tekinteni a pasit.

2016. jún. 21. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Na, úgy látom a két véglet megvolt nők és férfiak (ill. egy férfi :)) szemszögéből. Akkor én megpróbálom a középutat.

Attól még, hogy gyerek, nem várhatja el senki, és te sem várhatod el magadtól, hogy rögtön azonnal és feltétel nélkül szeresd. Sok nő ezt elvárja, meg nem is érti, hogy nem lehet szeretni... stb., én viszont azt nem értem, hogy lehet (és miért kellene) rögtön szeretni. Ő egy másik ember, külön, önálló személyiség. Én nem vagyok képes egy számomra idegen embert kapásból imádni, az pedig, hogy kisebb mint én, nem fog változtatni ezen.

Viszont képes vagyok nyitni az emberek felé, hagyni és engedni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, és végül megkedveljük, megszeressük egymást. A gyerekek még "reflexből" nyíltak, naivak, őszinték, kb. mindenkit szeretnek, akivel találkoznak, nekünk viszont felnőttként ez már nehezebb, nem megy kapásból. Persze kivétel sok "gyerekmániás" (bocsánat) nő, de ha belegondolsz, ők sem feltétlenül magát a gyereket szeretik, hiszen sokszor nem is ismerik őket, alig találkoztak, de már odavannak érte. Ők azt szeretik, hogy ő egy gyerek. Kicsi meg cuki meg olyan édi kis kezei vannak, nézd... satöbbi. Nincsen ezzel baj, az csak akkor van, ha ezt másoktól is elvárják.

A lényeg, amit én tanácsolni tudok Neked: ne csak a gyereket akard megváltoztatni (ne azt várd, hogy majd a gyerek megváltozik és kevésbé fog nyomulni), hanem te is változtass. Ez fontos és szükséges, és azt kell mondjam, ha ezt nem próbálnád meg, az nagyon nagy butaság és önzőség lenne részedről. Nem a gyereknek kell idomulnia hozzád, hanem kölcsönösen kell idomulnotok egymáshoz. Ha tényleg, komolyan tervezel a barátnőddel, el kell fogadnod, hogy a gyerek hozzá, sőt, hozzátok tartozik, örökre része lesz az életednek, tagja a családodnak. Nyiss felé, játssz vele, beszélgess vele! Ismerd meg! Akard megismerni, elfogadni, és megszeretni! Hidd el, ha a szándék és az akarat meglesz, onnantól gyerekjáték (szó szerint és átvitt értelemben is, muhhahha). Ha viszont nem akarod közel engedni magadhoz, zavaró tényezőként tekintesz rá, stb... akkor esélytelen az egész (és hamis is, elvégre egyelőre te vagy a zavaró tényező, a "betolakodó"). A cél az, hogy egyikőtök se legyen ez a "betolakodó"...

U.i.: akár azt is mondhatnám, hogy te vagy a felnőtt, fejlettebb IQ-val és EQ-val, neked kell kezelni a helyzetet (a párod segítségével). A gyerek nincs is tudatában ezeknek a "történéseknek", érzéseknek, tehát nem is várható el, hogy változtasson. Tőled viszont igen. Lényegében "legyél te az okosabb"! ;)

2016. jún. 21. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Az első mondatom sztornó: munka közben írok, és van, hogy egy óra, mire megírok egy kommentet folyamatos megszakítással. :D

12-es voltam.

2016. jún. 21. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Ajaj, ennek a gyereknek pszichológus kellene! Mi az hogy nem lehet megnevelni? Próbáld te nevelni, ha az anyjára ennyire nem hallgat! Ez egy frusztrált gyerek, ami nem csoda, minden elvált gyerek ilyen. Vigyétek pszichológushoz, ill. ti menjetek el, hogy mit lehetne kezdeni a gyerekkel. Hátha ad valami jó tanácsot. Ha viszont te nem akarod a nőt elvenni feleségül, ha nem egy életre gondolod a kapcsolatot, akkor minél előbb hagyd ott őt is meg a kislányát is, mert csak még jobban megérzi a gyerek!
2016. jún. 22. 09:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Elég kiábrándító. Hogy lehet egész életedbe szerepet játszani? Ezt arra írom, hogy valaki írta hogy csak színészkedik. Milyen élet ez? Nagyon gáz. Becsapsz mindenkit. Miért nem vagy olyannal akinek nincs gyereke?
2016. jún. 22. 16:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges összeköltöznötök ha így érzel.

Ebből hosszú távon nem lesz semmi.

Sajnos tapasztalatból tudom :(

De ne legyen igazam!

F40+

2016. jún. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!