Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom 22 lesz en 18 Nemsokar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom 22 lesz en 18 Nemsokara lesz a szuletesnapja A tobbi lent?

Figyelt kérdés

A baratommal lassan 8 honapja vagyunk egyutt,de meg egyszer jsem volt nalunk csak mindig a mamahoz viszem ha ebed van vagy meghív valamire a mamam 70eves így nem vadi uj a lakas de tisztan tart mindent es mindig van etel az asztalnál.

Az lenne a problemam hogy nemsokara szuletesnapja lesz a baratomnak..de haza nem hozhatom haza ugyanis edesanyam ritkan takarit..es minden az en felelossegem..ami persze nekem nem megterhelo de mindennap elorol kell kezdenem mindent mert mindent szetszornak es ugy hagyjak nem pakolnak el maguk utan semmit...es a baratomat igy hozzank nem vihetem mit szol..hogy ilyen helyzetbe vagyok.

Nagyon kérek mindenkit hogy RENDES valaszokat illetve tanácsokat adjatok !

2016. jún. 23. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy félreértem a kérdést, de miért szeretnéd hozzátok vinni a párodat az ő születésnapján? Az ő családja nem tervez valamit, ahová téged is meghívnának? Ismeri a szüleidet a barátod, bemutattad? Ha mindenképp hozzátok szeretnéd vinni (és nem mamádhoz, aki ezek szerint már személyesen ismeri), akkor kérd meg anyukádat, hogy tegyen kivételt a kedvedért és fordítsatok egy napot a rendrakásra. Ha elmondod neki, hogy ez számodra fontos, akkor biztos meg fogja érteni. Ha a barátod rendes és éretten kezeli, akkor még azt is elnézi, ha kicsit szétszórt a lakás, de biztos örülne a meghívásnak.
2016. jún. 23. 09:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Marmint ugy ertettem bocsanat kihagytam 1dolgot.

Ugy ertettem hogy az en csaladommal is megszeretnem unnepelni igaz a baratom szuleit nem hivhatom el,ez miatt mert ez nekem kellemetlen en mindent megteszek azert hogy rendbe tartsam a lakast de ha nem tesznek azert hogy igy is maradjon akkor nem tudok mit tenni.

Ismerem nagyon jol edesanyamat hogy nem fog semmit se tenni...mindiv csak en takaritok ő hazajon a munkából es vége a napjának.

2016. jún. 23. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!