Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, miben más a "nagy Ő" a többi ellenkező nemű embertől?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 01:03
1/7 anonim válasza:
Abban, hogy a többi ellenkező nemű ember nem fog kelleni, csak ő.
3/7 anonim válasza:
Nekem például teljesen más mint a mai átlag nő, inkább régimódi, nem tucat, van agya és nem fél használni :)
4/7 anonim válasza:
Abban,hogy szeret és megbecsül téged.
5/7 anonim válasza:
az illatától.
vagy úgy is fogalmazhatok,hogy a természetes testszagától.
de a parfüm című könyvben részletesebben bele mennek ebbe.
6/7 anonim válasza:
Szerintem abban más, hogy ő tökéletesen illik hozzám, és az érzés minden aspektusa kölcsönös. Voltak nagy szerelmeim, de a nagy Ő egészen más, esetében valóban hihetőnek tűnik az az ógörög mese az emberek teremtéséről és félbevágásáról (aki nem ismerné, annak röviden: az Istenek először az embert két fejjel, négy karral és négy lábbal teremtették. De annyira megrémültek tőlük és az erejüktől, hogy félbevágták őket, és azóta mindenki a világban a másik felét keresi). Elhiszed róla, hogy valóban ő a másik feled, mert tökéletesen illeszkedik hozzád és kiegészít. És mindemellett nem is tudsz arra gondolni, hogy mással esetleg lehetne jobb neked, mert annyira természetes, hogy ő van melletted, hogy ha lecserélnéd az olyan lenne, mintha direkt levágnád a karod egy műkarra. Egymáshoz tartoztok. És ez nagyon ritka érzés. Ezt én még soha korábban nem éreztem, pedig voltam ám szerelmes, nem is egyszer és nem is kicsit.
7/7 Titusztitusz válasza:
Abban más, hogy az ilyen nőt az ember a teljes valójában "tökéletesnek" lát...Mind külső, mind pedig belső tulajdonságok terén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!